Брадли Купър, Ланс Армстронг и Тайлър Хамилтън

В началото на месеца направихме едно кратко обобщение на потенциалните предстоящи проекти, посветени на Ланс Армстронг, където съвсем накратко споменахме, че единият от тях е с подкрепата на „Warner Bros.” и се продуцира от „Atlas Entertainment”, с режисьор Джей Роуч и по сценарий на Скот З. Бърнс.

Всичко това още важи като предварителна информация, но вече има и още една интересна подробност – сега Брадли Купър е част от екипа като продуцент, а най-вероятно и като актьор.

Все още неозаглавеният филм ще представя гледната точка на двама главни героя – Армстронг и бившия му съотборник Тайлър Хамилтън, който е важна част от допинг скандала, довел до публичното падение на Армстронг (самият Хамилтън връща златния си медал от Олимпиадата през 2004 – медал, който по-късно комисията официално отменя).

Според слуховете, Брадли Купър се интересува от проекта като цяло и оглежда и двете роли, така че има възможност вместо като Армстронг, да го видим като Хамилтън.

Засега няма информация кога са планирани снимките на филма, но по всичко личи, че „Warner Bros.” се надяват това да е първият от минимум четирите филма, посветени на бившия шампион (единият на Стивън Фриърс, може би с Бен Фостър в главната роля). Ще се постараем да ви държим осведомени за всичките.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *