Първият трейлър на „Облачно с кюфтета 2” не ни допадна по никакъв начин и ни остави усещане като за „direct to DVD” продължение за най-малките, направено буквално без пари и без никакви креативни напъни. Но като огромни почитатели на първия филм на Фил Лорд и Крис Милър – който е една от най-любимите ни анимации от последните години – запазихме надежда, че самият филм няма да изглежда по този начин и зачакахме да видим дали някоя от предстоящите реклами ще успее да разсее скептицизма ни.

Уви, това не се случва с най-новия трейлър на филма, нито пък със специалния „character reel”, посветен на така наречените „food-imals”, които кажи-речи са едно от нещата, които ни допадат най-малко в това продължение, при все че на хартия идеята за тях не изглежда лоша. Така не ни остава нищо друго, освен да чакаме самия филм и да се надяваме.

В случай, че не сте запознати със сюжета на „Облачно с кюфтета 2”, историята се завърта около това, че изобретението на Флинт „FLDSMDFR” е създало притежаващи съзнание хибриди между животни и храна, наречени „food-imals”, които завладяват „Swallow Falls” и заплашват да превземат и света.

Режисьори на „Облачно с кюфтета 2” са Коди Камерън и Крис Пърн, а сценаристи са Джон Франсис Дейли, Джонатан Голдстейн и Ерика Ривиноя. Фил Лорд и Крис Милър са изпълнителни продуценти. Ролите в оригинал ще озвучават Бил Хейдър, Ана Фарис, Анди Самбърг, Джеймс Каан, Уил Форте, Нийл Патрик Харис, Тери Крюс и др.

Премиерата е 27 септември 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *