I frankenstein банер

Броени дни, след като видяхме първата официална снимка на Ерън Екхарт като (секси) чудовището на Франкенщайн в подготвяната от Стюарт Бийти екранизация на комикса на Кевин Гревиу „Аз, Франкенщайн” („I, Frankenstein”), получаваме и порция „character” постери.

Както можете да се досетите, също както и при доста други новини напоследък, постерите са свързани с предстоящия в края на седмицата Comic-Con, където филмът ще има специално представяне, на което, според слуховете, ще дебютира и първият трейлър.

Действието на „Аз, Франкенщайн” се развива в антиутопично настояще, в което известното чудовище на д-р Франкенщайн Адам е хванат между враждуващите кланове на отмъстителни гаргойли и свирепи демони, всеки от които се опитва да разбере тайната на безсмъртието му.

Доскоро си мислихме, че и двете враждуващи страни са „лоши”, но постерите загатват за нещо друго. Вижте ги.

Поне на „Immortal” постера физиономията на чудовището е една идея по-белязана, че на всички снимки досега е като манекен. Което ни напомня да ви представим отново първия кадър на Ерън Екхарт, този път в малко по-пълен вариант.

Ерън Екхарт

Режисьор на „Аз, Франкенщайн” е Стюарт Бийти, а в ролите ще видим Ерън Екхарт, Бил Най, Сократис Ото, Ивон Страховски, Миранда Ото, Ейдън Йънг, Джай Кортни и др.

Премиерата на филма е 24 януари 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Плакатите и банера са много яки….
    Ако и филма има таква утопичност и мрачна физия от рода на ‘Dark City“на Прояс и ако не са окепазили сценария с глупости, а са измислили готина история и сторилайн със задълбочени пълнокръвни герой с развитие и динамичност напрегнатост и не на последно място наистина смислен филм с оригинална история, мисля че би се получило страхотен филм..
    Поне тези плакати засега показват че може и да има нещо интересно.. А дано…