Накратко, преди три дни направихме една лека „закусчица” с постер (дело на изтъкнатия комиксов художник и автор Алекс Рос) и няколко снимки от предстоящия четвърти сезон на супер-успешния хорър сериал „Живите мъртви” („The Walking Dead”), но сега е ред на основното блюдо. А то идва под формата на удължен 4-минутен трейлър, който както беше обещано, дебютира на течащия в момента Comic-Con.

Въпреки че сме огромни фенове, трябва да признаем, че финалът на 3-ти сезон (всъщност почти всичко след паузата в средата на сезона) ни остави, ако не разочаровани, то леко равнодушни и с известни притеснения накъде ще тръгнат нещата оттук насетне. Но това, което виждаме в трейлъра, ни радва изключително много и ни връща надеждата, че новият „шоурънър” Скот М. Гимпъл ще успее да се справи със задачата да върне сериала отново във върхова форма, а защо не и да достигне нови висоти.

Повече подробности от панела на „Живите мъртви” в Comic-Con можете да научите от „рикапа” на Collider, като отделно си заслужава да отбележим това, че Дейвид С. Гойър ще режисира един от предстоящите епизоди (факт, който не сме съвсем сигурни как точно приемаме) и това, че сериалът ще се завърне на 13 октомври 2013.

А сега вижте няколко допълнителни снимки и колекционерски корици на „Entertainment Weekly”.

Още веднъж, „Живите мъртви” се завръщат на 13 октомври 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *