Първият тийзър трейлър на продължението (кино продължението, ТВ сериалът не се брои, ако и да е сладурски) на „Как да си дресираш дракон” е тук и макар да става дума за най-типичният възможен тийзър, пак си заслужава да се види. Малко се позабавихме с представянето му, затова сега няма да се бавим излишно – така или иначе нямаме никаква нова информация за споделяне.

Разбира се, нищо от сюжета не става ясно в трейлъра (официалният синопсис е по-долу, ако държите да се осведомите и сте пропуснали предишната ни новина), но пък е чудесен повод да си припомним колко симпатичен беше първият филм и колко яко изглеждаха драконите и ездачите им в полет. Ако след като гледате тийзърчето – няма и две минути с все надписите и логата – не ви се прище да сте викинг със собствен дракон, никога не сте имали детство.

Беззъб си е същият сладур с тея очета и вечно изплезения език, а морските дракони (не се хващайте за думата, сещате се какво имаме предвид) изглеждат супер яко. Никак не сме сигурни, че абсолютно се налага да виждаме леко порасналия Хълцук да си оправя перчема накрая, но карай да върви, явно за пет години се е отракал и сега се води за голем красавец.

Вълнуващата втора глава от епичната трилогия „Как да си дресираш дракон” ни връща във фантастичния свят на Хълцук и Беззъб, 5 години по-късно. Докато Астрид, Сополак и останалите приятели се състезават с дракони (новия любим спорт на острова), неразделната двойка се носи из небето, изследва непознати територии и нови светове. Едно от приключенията им ги отвежда в тайна ледена пещера, която подслонява стотици диви дракони и загадъчния Ездач на дракони. Така двамата приятели се оказват въвлечени в битка, опитвайки се да запазят мира.

Как да си дресираш дракон 2” се очаква по американските кина на 20 юни 2014, на 3D и в оригинал отново ще чуем Джей Барушел, Крейг Фъргюсън, Америка Ферера, Джона Хил, Кристофър Минц-Плас, Т. Дж. Милър, любимата ни Кристен Уиг и Джерард Бътлър.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *