В последно време сме зарязали „Kick-Ass 2” и причината е, че бяхме леко подразнени от мини-скандала, който се развихри, след като Джим Кери публично се отказа да рекламира филма, тъй като трагедията  в училището „Санди Хук” е довела до промяна в личните му убеждения и той не би могъл да подкрепи такова ниво на насилие. Просто ни е писнало, когато покрай филмите се намесва политика, и още по-лошо, когато за пореден път започва да се предъвква супердосадната тема дали насилието във филмите е причина за проявлението на такова в реалността.

Темата определено ни е неприятна и вероятно щяхме да продължаваме да пренебрегваме филма (или по-точно рекламните му ъпдейти), но през изминалите два месеца от публикуването на последната ни новина, излязоха толкова много неща – особено покрай изминалия Comic-Con, че вече няма как да не ги отразим. Понеже са доста, направо пристъпваме към представянето им, дори без описание – тъкмо ще се изненадате.

Comic-Con – Удължен нецензуриран трейлър

Втори US трейлър

Клипове

http://www.youtube.com/watch?&v=kZnn1KVxQ4A

Вайръл

http://www.youtube.com/watch?v=pWeUjhp_J2A

Join Justice Forever! Don’t let the dickheads, who follow @TheMotherF_cker, take over!
http://www.wearejusticeforever.com

Завършваме видео-„оргията” с целия Comic-Con панел.

А самата новина завършваме с няколко нови плаката и галерия със снимки.

Когато за последно видяхме младите супер-герои Трепача (Kick-ass) и Тупалката (Hit-Girl), те се опитваха да заживеят като обикновените тийнейджъри Дейв и Минди. Но с наближаването на последния учебен ден, несигурен какво ще прави оттук нататък, Дейв решава да организира първия супергеройски отбор.

За съжаление, Минди е принудена да се пенсионира (след като я хващат да се измъква от вкъщи без разрешение) и Дейв трябва да обедини силите си с „Justice Forever”, групировка предвождана от Полковник „Звезди и райета”, бивш, но реформиран мафиот.

Точно когато „Justice Forever” действително започват да разчистват улиците, първият суперзлодей The Mother F%&*^r, доскоро познат като Red Mist, сформира своя собствена лига на злодеи, които да отмъстят за случилото се с баща му.

Кick Ass 2” е режисиран от Джеф Уадлоу, а в ролите са Арън Тейлър-Джонсън, Джим Кери, Кристофър Минц-Плас, Клои Морец, Никълъс Кейдж, Джон Легуизамо, Доналд Фейзон, Кларк Дюк и Морис Честнът.

Американската премиера на филма е 16 август 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *