Canyons - Линдзи Лохан

Нямаме някакви кой знае какви очаквания (да не кажем никакви) към „The Canyons”, но въпреки това го очакваме с голям интерес, първо заради имената на Пол Шрейдър и Брет Истън Елис, които са съответно режисьор и сценарист на филма, второ, заради сексуално ориентираната „noir” история и трето, заради участието на любимата ни Линдзи Лохан, порно актьора Джеймс Дийн и режисьора Гюс Ван Сант.

С такъв екип и с такава тематика не е учудващо, че филмът си спечели критики още по време на снимките, които не протекоха съвсем безпроблемно, а след като най-накрая видя бял свят, критиките станаха още по-ожесточени, разпалвани от коментарите на Пол Шрейдър, че „Линдзи Лохан има по-естествен актьорски талант от Мерилин Монро” и че хората „бъркат проблемна продукция с проблемен филм”.

Дали Шрейдър има право, предстои да разберем съвсем скоро – премиерата на филма е на 2 август (в Ню Йорк и VOD),  но все пак може да придобием някаква представа от разпространения от IFC Films трейлър, който след тематичните реклами в стил „grindhouse”50-те години на ХХ в. и комедия от 30-те, предлага първия ни истински поглед към филма.

http://www.youtube.com/watch?v=b5uTtNLUmCA

Абе, въпреки че Мерилин Монро не е най-голямата ни любимка и адски си падаме по Лохан, тя е доста далеч от понятието „актриса с талант”, използвано дори и в най-широк смисъл. Но пък го разбираме Шрейдър, и на нас би ни било тъпо някой да съди за филма ни, преди да го е гледал, само защото еди-кой-си участва в него или пък защото е имал проблемна продукция, и съответно бихме пускали скандални изказвания, за да привлечем по-голямо внимание.

Като допълнение, вижте няколко пиперливи кадъра от филма, както и един тийзър постер.

The Canyons” е модерен филм noir на режисьора Пол Шрейдър („Шофьор на такси”, „Разярения бик”), сценариста Брет Истън Елис („Американски психар”) и продуцента Бракстън Поуп („Shrink”) и разказва за опасностите от сексуалните обсесии и амбиции, едновременно лични и професионални, на група 20-тина годишни младежи и за това как една случайна среща, свързана с миналото, променя живота им и води до лъжи, параноя, жестоки психологически игри и в крайна сметка, до насилие.

В ролите са Линдзи Лохан, Джеймс Дийн, Гюс Ван Сант, Нолан Джерард Фънк, Аманда Брукс и др.

Премиерата 2 август 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *