Джони отново ще е Лудият Шапкар

Няма начин, по-важен ни беше Мордекаи, защото информацията за този герой (бегло) ни напомни любимия Хю Лори (покрай Устър) и се отнесохме в асоциации с други детективски истории. Но сега вече е време да успокоим аудиторията – въпреки провалените очаквания за боксофис резултатите на индианската Деп-авантюра, Disney не се сърди на 50-годишната лудетина – напротив, ще му даде пак да се гримира като Лудия шапкар.

Това вече е сериозно! „Алиса в страната на чудесата” беше един от най-„провалените” (в естетически и идеен аспект) филми на Бъртън, обаче студиото на Мишката ще прави продължениие?! Елементарно, всичко отдавна е сведено до въз-вра-ща-е-мост на вложените средства. След като първият филм има приходи над милиард, съществува основание да се направи втори… Логично тази нова част ще се нарича „Into the Looking Glass”, но вместо Тим Бъртън режисьорското място ще заеме Джеймс Бобин („Мъпетите). Още миналата година се коментираше предложение към Линда Улвъртън за писане на сценария на втората „Алиса”; продуцентската отговорност ще поемат Джо Рот, Сюзън и Дженифър Тод.

След години сътрудничество с Warner Bros., което приключи, компанията на Деп Infinitum Nihil вече има дългосрочно споразумение с Disney, част от което е и съвместният им проект-мюзикъл „Into the Woods” – и така ще се заздравят още по-плътно приятелските отношения със звездата за „бъдещи творчески планове”. Които включват и пета пиратска част с премиера през 2015, btw… Бъдещето на мистър Деп е подсигурено – и плътно разграфено.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *