Само преди няколко дни ви представихме три viral плаката на „Играта на Ендър”, а вече е време и за първите „character” постери (Update: визиите се оказаха работни и не е ясно дали това ще е финалният вариант на този вид плакати), които допълват рекламната кампания, на този етап включваща и един тийзър плакат, снимки от филма и разбира се, първия трейлър.

Новите плакати са приятни, без да са нещо величествено, и така като гледаме, едва началото – очакваме в най-скоро време да видим и някои от останалите герои, които сигурно ще се уредят със собствени плакати, дали в тази стилистика или друга. Ще ви представим и тях, като в зависимост от онлайн разпространението им, или ще пуснем ъпдейт към тази новина, или отделна, ако се посъберат повечко. Засега, много ни е приятно да ви представим Ендър, Петра, Граф, Андерсън и легендарния Мейзър Ракъм.

Играта на Ендър - Ендър

Играта на Ендър - Петра Арканян

Дано не прозвучи грубо – ако не сте разбрали, че сме фенове на филма, вероятно ще ви стане ясно от новините ни до момента, но в плакатите най-много ни харесва премиерата под заглавието. 2013… Крайно време беше.

Режисьор на „Играта на Ендър” („Ender’s Game”) е Гавин Худ, а в ролите ще видим Ейса Бътърфийлд (Ендър), Хейли Стайнфелд (Петра Арканян), Харисън Форд (Хайръм Граф), Бен Кингсли (Мейзър Ракъм), Абигейл Бреслин (Валънтайн Уигин), Виола Дейвис (Гуен Андерсън), Брендън Мейър (Стилсън), Арамис Найт (Бийн), Мойзес Ариас (Бонсо Мадрид), Джими Пинчак (Питър), Сураж Партасарати (Алей), Конър Керъл (Бърнард) и Кайлин Рамбо (Динк Мийкър).

Премиерата на филма е 1 ноември 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *