Breaking Bad

След малко повече от две седмици започва последният сезон на „Breaking Bad” – сериал, който едва ли бихме нарекли най-любимия ни на всички времена, но честно казано в момента не можем да се сетим защо. Така или иначе, без съмнение е в десетката ни и естествено следим с огромен интерес дори и най-дребните подробности от постепенно засилващата се рекламна кампания, а сега решихме, че е крайно време да ви представим набързо насъбралите се клипчета, плакати и и първата официално разпространена снимка (която, всъщност, виждате по-горе).

Няма да се размотаваме, защото ако сте фенове като нас, едва ли ви се губи време с полу-свързани бръщолевения, след като малко по-долу има клип, който в 2 минути и половина обобщава целия сериал до момента, но искаме с две думи да споменем възможността да видим „spin-off” сериал за любимия ни Сол „Better call Saul” Гудман. Понякога ни се струва отлична идея, понякога ни се иска да забравим цялата история, но имаме доверие на Винс Гилигън и след като направи абсолютно уникален сериал за учител по химия, който постепенно се превръща в наркобос, защо да не му се получи и със Сол? На този етап обаче всичко е много неясно и самият Гилигън го потвърди неотдавна:

„Все още не знаем дали ще е продължение или предистория. Трябва да решим каква история искаме да разкажем. Дали ще е историята за това как сам е създал персонажа си? Защото както той казва в първия епизод, в който се появява, Сол Гудман не е истинското му име. Той сам е създал героя си, подобно на Хайзенбърг.”

И като стана дума за Хайзенбърг, време е да видим и обещаните клипове, плакати и снимки. Започваме с три 10-секундни промота (два от тях събрани в един), последвани от 30 секунди „recap” на предишните сезони и малко по-дълъг, но още по-добър Comic-con трейлър, който надъхва неочаквано много, имайки предвид, че няма никакви нови кадри. След тях са и два плаката (таглайнът на Уолт е супер!).

Промота

Recap

Comic-Con трейлър

Breaking Bad

Breaking Bad

Последните 8 епизода на „Breaking Bad” тръгват по АМС на 11 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Велико! Само не разбрах това последните серии на този сезон ли са или изобщо за сериала?

  2. Колко пъти ги местиха като начална дата… направо не мога да повярвам, че съвсем скоро ще ги има!!!

    Факин’ осъм сирийс! 😀

  3. Е как за сериала??? Ебаси драмата. Тоя сериал трябва да продължава, докато стана на 86.