„A Single Shot” - Сам Рокуел

A Single Shot” привлече вниманието ни със сериозния си актьорски екип (Сам Рокуел в главната роля, а освен това и Джефри Райт, Джейсън Айзъкс, Кели Райли, Тед Ливайн, Джо Андерсън, Мелиса Лио и Уилям Х. Мейси), който заедно с едноименния роман, по който е създаден, е основната причина да го следим отблизо. След няколко снимки и един особено добър тийзър трейлър, сега идва ред на втори трейлър.

Честно казано, на нас първият тийзър ни харесва повече, но ако вие обичате по-стандартните трейлъри, които все пак дават някаква представа за сюжета на филма, този е точно за вас. Също така става още по-очевидно, че и без това страхотните актьори не са го раздавали петъчно на снимачната площадка и със сигурност ще видим впечатляващи изпълнения.

Не сме сигурни защо са преценили, че в трейлъра няма нужда да се споменават имената на Кели Райли и Мелиса Лио, но и за двете се надяваме на нещо повече от поява.

За съжаление, някои от първите коментари за филма (от тазгодишния фестивал в Берлин) не са особено положителни и според поне едно ревю „цялото не достига дори и близо до сумата на всичките си части и колкото и впечатляващи да са тези части поотделно (Рокуел), в крайна сметка филмът стои на кръпки”.

Звучи малко притеснително и точно този общ поглед няма как да си проличи от каквито и да било реклами, трейлъри и снимки, но от друга страна, не познаваме автора на ревюто и няма да бързаме с мнението преди сами да сме гледали филма. Засега ни изглежда отлично и със сигурност ще го гледаме при първа възможност.

Режисьор на „A Single Shot” е Дейвид М. Розентал, сценарист и автор на романа, по който е създадена екранизацията, е Матю Ф. Джоунс, а в главните роли ще видим Сам Рокуел, Джефри Райт, Джейсън Айзъкс, Кели Райли, Тед Ливайн, Джо Андерсън, Мелиса Лио и Уилям Х. Мейси.

Премиерата е 20 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *