В началото на месеца, сред няколко видеа от типа „зад кулисите”, един международен трейлър и куп снимки, имахме възможност да видим и кратка анимирана предистория на постапокалиптичния екшън на Понг Джун ХоSnowpiercer”, която обаче беше непълна и което беше по-кофти (поне за нас) не беше на английски и нямаше как да разберем нищо от разказа. Разбира се, на базата на синопсиса на филма, можехме да схванем за какво иде реч, но друго си е, когато всичко ти е ясно.

Сега обаче получаваме един двоен бонус, тъй като ни се отваря възможност да видим цялото филмче, при това с превод.

Като допълнение към това чудесно филмче искаме да споменем, че определен брой щастливци вече са имали възможност да гледат „Snowpiercer” и за наша огромна радост – както неведнъж сме споменавали, филмът е един от най-очакваните за годината – отзивите са повече от положителни. Ето две от реакциите:

Variety:

„Изключително амбициозна, визуално поразителна и задоволителна футуристична епика… Филмът се разкрива като изненадващо интелигентно вглеждане в безчовечността на хората, и в това дали човечеството заслужава да бъде спасено.”

Twitch:

„Най-добрата международна творба на корейски режисьор до днес… до голяма степен той вече е бил Холивуд в собствената му игра. „Tour de force” фантастика, „Snowpiercer” е впечатляващо и спиращо дъха кино изживяване.”

Уау! И преди адски ни се гледаше филма, но сега просто нямаме търпение. Мечтаем си да можем да го видим на голям екран.

Пълен синопсис, трейлър, снимки, плакати и още подробности за филма можете да откриете в новините ни до момента.

Режисьор на „Snowpiercer” е Понг Джун Хо („The Host”, „Mother”), а в ролите ще видим Крис Еванс, Сонг Канго, Тилда Суинтън, Джейми Бел, Октавия Спенсър, Юън Бремнър, Алисън Пил, Джон Хърт и Ед Харис.

Южнокорейската премиера на филма е 1 август 2013.

Snowpiercer

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Фиолмето ще е интерсно, ще се гледа..
    Една малка забележка. В клипчето в началото пишат, че се казва Бонг Джун Хо, а не Понг… 😉 Не че има значение де, но да отбгележга 😉