Честно казано, трябва да си Супермен, за да можеш да се справиш с всички новини и новинички, които излизат около „Man of Steel” („Човек от стомана”), и поради тази причина ние изоставаме (къде малко, къде повече) с материала, за което молим да ни извините.

Няма как обаче да пропуснем да представим най-новото видео зад кулисите, което е с продължителност 13 минути и включва интересни интервюта с голяма част от творческия екип и предлага интересен поглед както към филма, така и към самия Супермен.

Виждали сме и по-интересни „погледи зад кулисите”, но ни се струва, че за повече трябва да преминем в зоната на спойлърите, а не искаме след толкова много реклами, точно накрая да си прецакаме нещо.

И като казахме възможност да си прецакаме нещо, вижте и три телевизионни спота, които дебютираха още миналата седмица, но така и не успяхме да стигнем до тях. Не се притеснявайте обаче, в тях няма нещо, което да не сме виждали до момента.

http://www.youtube.com/watch?v=s2PQMoYmhDs

В пантеона на супергероите Супермен е най-разпознаваемият и уважаван герой на всички времена. Кларк Кент/Кал-Ел (Хенри Кавил) е млад журналист на 20 и няколко години, който не може да се почувства част от света, неспособен да си представи свръх-силите му. Изпратен преди години на Земята от изключително развитата, далечна планета Криптон, Кларк се измъчва от въпроса кой е и защо е тук. Възпитан от осиновителите си Марта (Даян Лейн) и Джонатън Кент (Кевин Костнър), Кларк скоро научава, че супер способностите му водят до трудни решения. И когато Земята е нападната, дали тези свръх-сили ще запазят мира или ще разделят и победят света ни? Кларк трябва да стане героя, познат като Супермен, за да се превърне в последната надежда на човечеството и да спаси близките си.

Режисьор на „Man of Steel” е Зак Снайдър („300”, „Пазителите”), а в ролите са Хенри Кавил (Супермен/Кал-Ел/Кларк Кент), Кевин Костнър и Даян Лейн (Джонатън и Марта Кент), Ейми Адамс (Лоис Лейн), Лорънс Фишбърн (Пери Уайт), Майкъл Шанън (Генерал Зод), Антие Трауе (Фаора), Ръсел Кроу (Джор-Ел) и Айелет Зурер (Лара Лор-Ван).

Премиерата е 14 юни 2013.

Повече за филма можете да научите в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *