Арнолд

Честно казано, ако не беше Арнолд Шварценегер, нямаше да знаем какво се случва с предстоящия „Терминатор 5” и дали въобще ще има такова продължение. Единствената новина около заглавието, която не е дошла от самия Шварценегер, е, че „Paramount Pictures” ще разпространяват, което стана ясно преди няколко дни. Но пак не може да се мери с доста по-интересното (ако се вълнувате от проекта, разбира се) най-ново изказване на звездата – той ще участва, при това без съмнение в ролята на терминатор, и снимките започват януари.

На този етап „Терминатор 5” – когато още не беше ясно дали ще има роля за бат Арни, той го наричаше „Terminator 16” or whatever it is” – не е сред най-любимите ни предстоящи продължения и причините за това са доста очевидни. Първо, още не се знае кой ще е режисьор, а отказалият се Джъстин Лин, който за малко да стане и може би още има шанс, не ни е голям любимец; второ, нямаме особено доверие на сценаристите Лета Калогридис и Патрик Лусие и трето, просто не виждаме нещо положително, за което да се хванем.

А сега става ясно, че Арнолд ще се завърне и честно казано, оставаме със смесени чувства. При това, той потвърждава още няколко „завръщания”:

„Много се радвам, че студията искат да участвам в „Терминатор 5” и то като Терминатора. Започваме снимките януари и също така ще снимам „King Conan” и ще направим още един „Близнаци”. Много съм горд с тях. Много съм щастлив и нямам търпение да участвам в тези филми.”

Оh, the excitement. Ние сме фенове на бат Арни и обичаме „Терминатор” франчайза, супер фенове сме на класическите „Конан” филми (не ни говорете за онзи жалък опит за така наречения „рибуут”), падаме си и по „Близнаци”… Но така изброени в едно изречение, заглавията си звучат направо тъжно. Не може ли да се намери нещо ново и някак по-достойно за позастарелия Арнолд? Сигурни сме, че все още го бива, не е нужно да участва в жалки опити като „The Last Stand” или закъснели с десетилетия продължения. Засега обаче „разчитаме” само на „Escape Plan” и „Ten”, и отчасти на „Toxic Avenger”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Аз някаде бях 4ел ,4е новите продуценти на Терминатор искат да рестартират поредицата и така не ми стана ясно Т5 директно продължение на на Т4 ли ще е или римейк

  2. Все още не се знае. Ама, лично на мен, ми се струва, че ще е завръщане към корените на поредицата. Тоест, няма да е директно продължение на четворката.