Вече сме писали една-две новини за „Paranoia” на Робърт Лукетик, който засега ни изглежда като обикновено, съвсем стандартно трилърче, но с две големи изключения – Харисън Форд и Гари Олдман. И двамата са имали роли в подобни, не точно треторазрядни, но в никакъв случай запомнящи се или хитови трилъри, но си е друго нещо да ги видиш заедно (предишния път беше, когато Олдман се пенеше за „Mother Russia” пред героично смръщения президент Форд).

За съжаление, този път нито Форд, нито Олдман е главният ни герой. Тази чест се пада на Лиъм Хемсуърт и сега, благодарение на първия трейлър, разпространен от Yahoo!, получаваме някаква представа как ще се справи с тежката задача да дели екранно време с известните си колеги. Изненадващо, Хемсуърт не стои толкова зле, колкото очаквахме, но имаме чувството, че трейлърът издава един-два (и без това предвидими) обрата повече от нужното. Вижте сами.

http://www.youtube.com/watch?v=CKTDP2NEQwM

Честно казано, представянето ни направи по-силно впечатление от самия трейлър – знаем, че Хемсуърт просто чете каквото са му дали, но „my new movie” е малко смело изказване за актьор, който има няколко 13-годишни фенки, но като цяло е по-известен като „брата на Крис”, а на всичкото отгоре във филма участват Харисън Форд и Гари Олдман. И звучи малко странно като започне с истинския си акцент и после премине към филмовия (I was born and raised in Brooklyn, грънци), но за това пък съвсем не можем да го виним.

„Paranoia” разказва за млад служител в телекомуникационна компания Алан Касиди (Лиъм Хемсуърт), който след една сериозна грешка е изнудван от своя шеф Никълъс Уайът (Гари Олдман) да отиде да работи за бившия ментор на Уайът Джок Годар (Харисън Форд) и да го шпионира. Касиди попада в свят на богатство и привилегии, но трябва да намери начин да се измъкне, защото Уайът е готов на всичко, за да получи преднина в мултимилионната надпревара в комуникациите, включително и на убийство.

Режисьор на „Paranoia” е Робърт Лукетик, а в главните роли са Лиъм Хемсуърт, Харисън Форд, Гари Олдман, Амбър Хърд, Джош Холоуей, Ембет Дейвиц, Джулиан Макмен, Лукас Тил, Ричард Драйфус и др.

Премиерата е 16 август 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *