Въпреки че се забави малко повече, отколкото очаквахме, първият трейлър на „Escape Plan” (доскоро известен като „The Tomb”), който събира на едно място екшън легендите Арнолд Шварценегер и Силвестър Салоун (ама наистина, а не като в „Expendables”), е вече факт и общо взето доразвива усещането за ретро привкус, който остави у нас официалният постер. Вижте!

Смятаме, че е пределно ясно какво можем да очакваме от този филм. Първоначално не бяхме сигурни дали въобще си заслужава да се вълнуваме за него, но сега смятаме, че той ще бъде доста по-успешен в това, което се опитаха да направят поотделно Шварценегер и Сталоун с „Последният сблъсък” и „Куршум в главата”, а именно, да направят качествен неангажиращ екшън от онзи незабравим тип, с които ни радваха едно време.

Определено ще му дадем шанс – дори и да ги нямаше двамата чичаци, пак щяхме да искаме да го гледаме, тъй като си падаме по филми от типа „бягство от затвора”.

Рей Бреслин (Сталоун) е най-големият майстор по сигурност на сгради в света, който заради престъпление, което не е извършил, се оказва зад решетките на едно от своите най-добри творения – супер-секретен високотехнологичен затвор, наречен „Гробницата”. За да успее да оцелее във враждебната обстановка на садистичните и корумпирани надзиратели, както и за да осъществи почти невъзможния си план за бягство, Бреслин има нужда от подкрепата на своя съкилийник Емил Ротмайър (Шварценегер), който се бори с всички сили да запази човечността на всички затворници в „Гробницата”.

Режисьор на „Escape Plan” е Микаел Хафстрьом, а сценарият е дело на Майлс Чапман и Джейсън Келер. В ролите са Арнолд Шварценегер, Силвестър Сталоун, Вини Джоунс, Джим Кавизъл, Сам Нийл, Къртис „50 Cent” Джаксън, Винсънт Д’Онофрио, Ейми Райън и др.

Премиерата е 18 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Nineties all over again! Което не винаги е лошо нещо де . Изглежда забавно.