Серийните убийци са ни слабост и точно заради това проявяваме мазохистичен интерес към „The Frozen Ground” с Никълъс Кейдж и Джон Кюсак, който е вдъхновен от действителната история на Робърт Хансен – „one of God’s own special creatures”, както  обичаме да наричаме всички подобни изроди – убил между 17 и 21 жени в периода 1980-83, за което в момента излежава присъда от 461 години затвор. А интересът ни е мазохистичен, защото неофициалният „sales” трейлър на филма, който видяхме преди почти една година, беше трагичен.

Сега имаме възможност да видим първата официална реклама, за която се надяваме, че ще успее да ни предложи нещо по-добро.

Ванеса Хъджинс го представя този филм все едно е тийнейджърска комедия.

Определено този трейлър изглежда по-добре от предишния, но по никакъв начин не успява да ни убеди, че „The Frozen Ground” ще бъде нещо повече от поредното разочарование във филмографията на Кейдж от последните няколко години (а и на Кюсак също – „The Raven” беше направо болезнен). Може да се прежалим да му хвърлим едно око през някой неделен следобед.

Като допълнение, вижте и два, също толкова посредствени постера, както и един стар документален поглед към деянията на Робърт Хансен, които са в основата на филма.

http://www.youtube.com/watch?v=-KC9wMVDkOg

Режисьор и сценарист на „The Frozen Ground” е Скот Уокър, а в ролите са Никълъс Кейдж, Джон Кюсак, Ванеса Хъджинс, Дийн Норис, Рада Мичъл, Кевин Дън, 50 Cent, Катрин ЛаНаса и др.

Премиерата е 23 август.

А ако също като нас сте запленени от серийни убийци, извън конкретната новина ви предлагаме да се запознаете и с още един „прекрасен човечец” – Джефри Дамър. Той е доста по-известен и шансът да го знаете е огромен, но ако случайно не сте го чували или пък не сте запознати подробно с историята му, очаква ви нещо наистина специално, тъй като Дамър е един от най-големите уроди.

http://www.youtube.com/watch?v=1xus91WFbr8

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Дринов, преди седмица хапнах черен дроб с малко бакла и голяма чаша „Амароне“. Наистина! 😛 😉

  2. Като казваше, че би „изпапкал“ Клемъс Поузи, какво точно имаше предвид? 🙂 🙂
    И не така в публичното пространство, за да не ти звъннат на вратата. 🙂

  3. O, благодаря, обичам Глен Гулд! 🙂

    Ако не си гледал „Thirty Two Short Films About Glenn Gould“, ти го препоръчвам. 😉