Този петък е щатският дебют на един от най-големите и очаквани филми на лятото (а и на годината) „Man of Steel” и „Warner” ще се възползват от случая и ще покажат първия трейлър на „Хобит: Пущинакът на Смог” и най-накрая ще стартират рекламната му кампания, тъй като през изминалата половин година тя беше практически „nonexistent”.

По класически тертип, за да подготвят почвата за появата на трейлъра, който онлайн ще се появи още утре, те вече представиха една снимка от филма – на Еванджелин Лили като елфката Тауриел, а сега показаха и първия официален (преди време видяхме един фалшив) постер.

Официален постер на „Хобит: Пущинакът на Смог”

Честно казано, плакатът не изглежда никак зле. Радваме се, че на него виждаме Билбо, а не окото на Смог например, което щеше да е изключително евтин и мързелив маркетинг. Сега остава и трейлърът, който ще видим утре или най-късно сряда сутринта, също да ни допадне.

Въпреки лекото разочарование от първия филм, имаме желание да гледаме „Хобит: Пущинакът на Смог” и силно се надяваме Джаксън да си е взел бележка и да е го е посъкратил малко, оставяйки по-вторични за историята сцени за удълженото DVD издание.

Премиерата на „Хобит: Пущинакът на Смог” е 13 декември 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Плакатът е точно каквото трябва да бъде! Ако „Хобит“ беше екранизирана в един филм, пак това трябваше да е кадърът.

  2. Damn… първият изобщо не ми хареса и Декември пак ще си разкарам задника на кино. Как я правят тая магия? :(((