Накратко, новият Супермен „Човек от стомана” вече е в кината и успешно разделя както  обикновените зрители, така и критиката в мнението им за филма – не много изненадващо, едни го ненавиждат, докато други са силно впечатлени. Лично ние имаме своите забележки, но като цяло сме от положителната страна на барикадата, тъй като в него има доста неща, които не заслужават да бъдат погазени.

Едно от тези неща е впечатляващото начало на Криптон (ала „Star Wars” и „Аватар”), с което е свързана и причината за тази ни новина. Става дума за фантастичните (във всеки един смисъл на думата) концептуални рисунки на Christian Lorenz Scheurer, посветени точно на тази част от филма. Лично според нас рисунките са повече от отлични и напълно си заслужава да им хвърлите едно око, дори и да не сте фенове на филма.

Режисьор на „Man of Steel” е Зак Снайдър („300”, „Пазителите”), а в ролите са Хенри Кавил (Супермен/Кал-Ел/Кларк Кент), Кевин Костнър и Даян Лейн (Джонатън и Марта Кент), Ейми Адамс (Лоис Лейн), Лорънс Фишбърн (Пери Уайт), Майкъл Шанън (Генерал Зод), Антие Трауе (Фаора), Ръсел Кроу (Джор-Ел) и Айелет Зурер (Лара Лор-Ван).

Филмът е в кината от края на миналата седмица.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *