Когато дори Никълъс Кейдж се откаже от участие в един филм, значи положението е  наистина тежко. Ние обаче не разпознахме този „знак”, тъй като тогава все още бяхме заслепени от присъствието на големия Джон Мактиърнън и продължихме да очакваме „Killing Season” (тогава „Shrapnel”) с нетърпение.

В последствие обаче Мактиърнън си замина, а на негово място дойде доказаният „hack” Марк Стивън Джонсън и ние най-накрая разбрахме накъде отиват нещата, като ни се струваше, че едва ли може да бъде по-зле. Оказа се, че може.

Начинът един филм да загуби и малкото си положителни страни, които има, е да се снима у нас, пък било то и само една-две сцени. А точно това се случи с „Killing Season” – както вероятно помните, Джон Траволта и Робърт Де Ниро (който замени Кейдж) бяха в България точно поради тази причина.

След това развитие на нещата, остана само да почакаме доказателството, което да потвърди страховете ни, и това доказателство е вече факт. Вчера в интернет се появи трейлър, който нагледно илюстрира трагедията.

http://www.youtube.com/watch?v=–QdZKCZTUA

Вярно е, че трейлърът не изглежда като да е официален, но това едва ли променя нещо – просто няма никакъв начин каквато и да е реклама да промени това, което виждаме, към нещо по-добро. А такъв потенциал имаше този проект…

Ако имате желание, може да видите и един тийзър постер, на който, за разлика от предишните два, можем да видим двете звезди.

Killing Season - плакат

Режисьор на „Killing Season” е Марк Стивън Джонсън („Daredevil: Дявол на доброто”, „Призрачен ездач”), а в ролите са Робърт Де Ниро, Джон Траволта, Майло Вентимиля и Елизабет Олин.

Премиерата е 12 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments