Накратко, предстоящият „The Lego Movie” на Фил Лорд и Крис Милър – създателите на една от любимите ни анимации от последните няколко години „Облачно с кюфтета” (която предстои да бъде поругана от не особено добре изглеждащата втора част) – е проект, който следим изключително внимателно вече трета година и общо взето е един от най-очакваните от нас филми за 2014-та.

В случай, че не сте попадали на някоя от предишните ни новини, „The Lego Movie” разказва историята на Емет – обикновена, спазваща правилата, абсолютно средностатистическа Lego мини-фигурка, която обаче е погрешно нарочена за най-невероятното човече, държащо ключа за спасяването на света. Така Емет става част от задруга от непознати, които потеглят на епично приключение, опитвайки се да спрат зъл тиранин. Пътешествие, за което Емет е крайно неподготвен.

Update:Вижте и международната версия на тийзъра.

http://www.youtube.com/watch?v=Kx8ucwJi7Uc

Не знаем за вас, но на нас ни изглежда като голяма забава. Има известен „weird feeling”, но това е по-скоро плюс и въобще не ни притеснява. Това, което ни притеснява всъщност, тук не го виждаме никъде и се чудим какво точно се случва и дали наистина ще го има във филма. Става въпрос за това, че 20% от филма ще бъдат игрални кадри. Принципно имаме пълно доверие на Лорд и Милър, но не виждаме как това ще стане като хората. Последното нещо, което искаме, е да видим някаква тъпа игрална рамка с някое детенце, чието „Lego” е светът, в който се развива историята.

На този етап обаче няма какво да го обсъждаме, защото нищо не се знае – ще изчакаме и ще видим какво ще излезе. Вижте и официалният тийъзър постер.

The Lego Movie - плакат

Режисьори на „The Lego Movie” са Фил Лорд, Крис Милър и Крис МакКей, а ролите в оригинал озвучават Крис Прат, Уил Феръл, Морган Фрийман, Елизабет Банкс, Лиам Нийсън, Уил Арнет, Алисън Брий, Ник Оферман и Джейдън Санд.

Премиерата е 7 февруари 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Единственото по-тъпо нещо от новината за LEGO филм е… трейларът!