Неведнъж сме казвали, че „Как да си дресираш дракон” е една от любимите ни анимации на „DreamWorks” и се надяваме, че продължението, за което знаем още от 2010, няма да ни разочарова(всъщност най-вероятно ще става дума за продължения, множествено число). Първоначално обявен за 2013, „Как да си дресираш дракон 2” всъщност ще излезе по кината на 20 юни 2014, така че не е особено голяма изненада, че сме нямали повод да пишем каквито и да е новини по въпроса. Сега обаче виждаме получаваме първия, най-вероятно официален синопсис на филма, както и първия си поглед към героите или по-скоро към новия им гардероб.

Първо е синопсисът, в който става ясно, че ще има нови видове дракони (винаги добра новина), както и загадъчен нов Ездач – може би това е непознатата, поне за нас, Валка, която можете да видите на снимките по-долу.

Вълнуващата втора глава от епичната трилогия „Как да си дресираш дракон” ни връща във фантастичния свят на Хълцук и Беззъб, 5 години по-късно. Докато Астрид, Сополак и останалите приятели се състезават с дракони (новия любим спорт на острова), неразделната двойка се носи из небето, изследва непознати територии и нови светове. Едно от приключенията им ги отвежда в тайна ледена пещера, която подслонява стотици диви дракони и загадъчния Ездач на дракони. Така двамата приятели се оказват въвлечени в битка, опитвайки се да запазят мира.

За съжаление, снимките, които придружават този синопсис, не са със съвършено качество – някои са банери, на други се виждат отражения от стаята, една-две са общи рекламни материали на „DreamWorks” (според нас на едната се виждат очилата на двамата главни герои от „Mr. Peabody & Sherman”, предстоящия филм на студиото, създаден по „Peabody’s Improbable History” от 60-тарския сериал „The Rocky and Bullwinkle Show”), а най-много ни харесаха контактът и ключът за лампата…

Как да си дресираш дракон 2” се очаква по американските кина на 20 юни 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Не сте споменали, че след 1-вия филм историята продължи в сериал.
    1-ви сезон, 20 епизода, вече е излъчен по Картууна, предстои 2-ри сезон, пак 20 еп-а, сега есента.
    Повечето епизоди са за отделни случки, но има неща, които са важни за развитието на анимацията.