Ще стане почти месец, откакто не сме пускали новина за „The Lone Ranger”, а не е като през това време да не е имало поводи – появиха се един куп плакати и два нови трейлъра.

Това, което ни накара да се размърдаме и да наваксаме с материала, е едно кратко видео зад кулисите, посветено на дървената „платформа на духовете”, която присъства в почти всеки трейлър на филма и на която по някаква причина се озовава героят на Арми Хамър.

В интерес на истината, самото видео не е нищо особено, но винаги се впечатляваме, когато към филми с подобни размери и бюджети се подхожда практично, а не с компютърно генерирани ефекти.

Е, не е като Том Круз да търчи по фасадата на Бурж Халифа, но все пак изглежда страшничко – едно време, като се качвахме на 10-метровата кула на Рударци (която вече я няма) ни се разтреперваха краката и имахме чувството, че всичко се клати, представяме си какво е да се покатериш на това чудо, пик било то и обезопасен с въже.

Ето и споменатите в началото два пропуснати трейлъра – единият, между другото, е руски, а веднага след тях, вижте и плакатите.

http://www.youtube.com/watch?v=gYGPq3Xd56E

Режисьор на „The Lone Ranger” е Гор Вербински („Предизвестена смърт”, първите три „Карибски пирати”, „Ранго”), а сценарият е дело на Тед Елиът, Тери Росио и Джъстин Хейти. В ролите са Джони Деп, Арми Хамър, Том Уилкинсън, Уилям Фикнър, Бари Пепър, Хелена Бонам Картър, Рут Уилсън и др.

Премиерата е 3 юли 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *