Веднага искаме да направим уточнението, че „Adore” не е нов проект с участието на Наоми Уотс и Робин Райт, а преименуваният, добре познат и доста очакван от нас „Two Mothers”, в който двете изпълняват ролите на дългогодишни приятелки, всяка от които се влюбва в сина на другата.

Вече сме виждали трейлър на филма, но най-новата реклама разкрива малко повече информация за сюжета и отношенията в този нетипичен любовен четириъгълник и поне за нас, дава заявка, че филмът ще е нещо повече от скандалната си завръзка.

Вече сме обсъждали, че „Adore” получи смесени оценки по фестивалите и сме споделяли, че това в никакъв случай не ни притеснява – на нас ни харесва историята и това, което виждаме в рекламите, а и не бихме пропуснали да видим двете си любимки Уотс и Райт в подобни „пиперливи” роли. За протокола обаче, не очакваме нищо наистина провокативно.

Вижте и новия постер на филма.

Adore - плакат

Режисьор на „Adore” е Ан Фонтейн („Коко преди Шанел”), а сценарият е дело на Кристофър Хемптън („Опасни връзки”, „Изкупление”, „Опасен метод”). В ролите, освен Наоми Уотс и Робин Райт, ще видим Екзейвиър Самюъл, Джеймс Фречвил, Софи Лоу и др.

Премиерата на филма е 6 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *