В първия момент, в който видяхме този поглед зад кулисите, се зарадвахме изключително много, защото помислихме, че става дума за ново попълнение от любимите ни видео-дневници, които бяха най-големият ни източник на вълнение и надъхване във връзка с Хобит: Неочаквано пътешествие” и в които, след като първият трейлър ни остави равнодушни, се таи надеждата ни за „Хобит: Пущинакът на Смог”.

Радостта ни обаче бе краткотрайна, защото първо, видеото не беше част от въпросните дневници и (въпреки няколкото изключително красиви локации от Нова Зеландия) на фона на дневника, посветен на местата за снимки, се оказа изключително скучно и второ, не предложи абсолютно никакви кадри или поне задкулисни моменти от новия филм.

Вие обаче може да си откриете нещо, което си заслужава, така че вижте.

Режисьор на „Хобит: Пущинакът на Смог” е Питър Джаксън, а в ролите са Мартин Фрийман (Билбо), Йън Макелън (Гандалф Сивия), Кейт Бланшет (Галадриел), Илайджа Ууд (Фродо), Анди Съркис (Ам-гъл), Люк Евънс (Бард), Хюго Уивинг (Елронд), Орландо Блум (Леголас), Еванджелин Лили (Тауриел), Кристофър Лий (Саруман), Иън Холм (Стария Билбо), Стивън Фрай (Старейшината на Езерния град), Лий Пейс (Трандуил), Бенедикт Къмбърбач (Смог / Гласът на Некроманта), Силвестър Маккой (Радагаст) и като джуджетата Марк Хадлоу (Дори), Джед Брофи (Нори), Адам Браун (Ори), Питър Хамбълтън (Глоин), Джон Калън (Оин), Дийн О’Горман (Фили), Ейдън Търнър (Кили), Джеймс Несбит (Бофур), Стивън Хънтър (Бомбур), Уилям Киршър (Бифур), Кен Стот (Балин), Греъм Мактавиш (Дуалин), Ричард Армитидж (Торин Дъбощит) и Били Конъли (Даин от Железните планини).

Повече подробности за „Хобит: Пущинакът на Смог” може да откриете в новините ни до момента.

Премиерата е 13 декември 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Жалко, че не са успели да уловят красотите на Нова Зеландия, както в първия филм. На екрана всичко изглеждаше като CGI. В първият филм не беше така. Какво точно са правили?