Арън Джонсън е топ избор за Quicksilver

Преди две седмици разбрахме, че Еван Питърс („American Horror Story”) ще играе Quicksilver в предстоящия „Х-Men: Days of Future Past” и тогава се зачудихме как ще реагират Джос Уидън и „Marvel”, които го готвеха за собственото си продължение, „Отмъстителите 2”. Сега разбираме, че Quicksilver не само ще участва в „Отмъстителите 2”, но и студиото се надява да е Арън Джонсън (или Арън Тейлър-Джонсън, ако предпочитате, „Диваци”, „Ана Каренина”). Само за информация, Джонсън и Питърс участваха заедно в „Kick-Ass” (вторият в доста по-малка роля от първия), но Питърс няма да се завърне в „Kick-Ass 2”.

Според нас, Quicksilver не е чак толкова велик герой, че да се бият за него, но така е в Холивуд – „Fox” се правят на интересни, а „Marvel” не искат да отстъпят. Хубаво, така или иначе двете превъплъщения сигурно ще са толкова различни (а вероятно и няма да използват еднакви имена/псевдоними), че повечето зрители сигурно няма да разберат, че е един и същи герой.

Как точно ще бъде представен Quicksilver в „Отмъстителите 2” не е съвсем ясно, но се знае, че няма да се споменава баща му Магнито, нито ще се нарича „,мутант” – правата за Х-мен (герои и злодеи) са на „Fox”, а явно са си заплюли и думата „мутант”. Това, което знаем, е, че Уидън е фен и има сериозни шансове ролята на Quicksilver в неговия филм да е по-голяма, отколкото в „Х-Men: Days of Future Past”, защото макар и Отмъстителите да не са никак малко, мутантите са още повече и просто няма да има толкова екранно време за всички (можете да си ги припомните в новините за филма).

Ето какво казва Уидън за Quicksilver и сестра му, Scarlet Witch:

„Освен че съм отраснал с тези герои, техните сили са много интересни визуално. Един от проблемите ми с първия филм беше, че всички имаха „ударни сили”. „Аз мога да удрям”, „И аз мога да удрям”. Надявам се, че не е било прекалено скучно. Но във втория ще е по-различно – той има супер скорост. Тя прави магии и умее малко телекинеза, влиза ти в главата. Те умеят готини неща, което ще ни помогнат да направим филма по-свеж.”

Ето, той поне има по-добра причина да иска Quicksilver, отколкото „Fox” и тяхното „ние сме първи, да се гледат работата останалите”, което беше обявено, след като Уидън сподели, че ще използва брата и сестрата.

А това, което ние не можем да разберем, е защо никой не споменава за кастинга на Scarlet Witch, който нас поне ни интересува много живо. Нямаме нищо против Джонсън и Питърс, но кога ще започне доста по-секси борбата за двете роли на Scarlet Witch?

на Scarlet Witch

на Scarlet Witch

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments