Седмица преди началото на фестивала в Кан, където ще бъде показан един от най-очакваните филми на годината – „Inside Llewyn Davis” на братя Коен, получаваме възможност да видим един нов нецензуриран трейлър.

Въпреки че трейлърът е почти същият като този отпреди няколко месеца – само с един-два допълнителни кадъра и една идея по-пиперлив език (основната причина за определението „неприличен”), ние не сме разочаровани, тъй като изглежда прекрасно и нямаме нищо против да си го припомним. А освен това, като бонус имаме и нов плакат и няколко снимки.

http://www.youtube.com/watch?v=R4GGOXkY5CI

Както казахме и миналия път, тук няма никаква нужда да сипем суперлативи за това как изглежда филмът, трейлърът говори достатъчно – ритъмът, визията, актьорските изпълнения, музиката… Нямаме никакви съмнения, че ни очаква поредният шедьовър на братята.

Вижте и споменатите плакат и снимки.

Inside Llewyn Davis - плакат

Inside Llewyn Davis - Оскар Айзък

Inside Llewyn Davis - Оскар Айзък

Inside Llewyn Davis - Оскар Айзък, Джъстин Тимбърлейк

Inside Llewyn Davis - Кери Мълиган, Джъстин Тимбърлейк

Inside Llewyn Davis” е вдъхновен от живота на Дейв ван Ронк, американски фолк певец и неофициален кръстник на музикалната сцена на Грийнуич Вилидж през 60-те, откъдето тръгват музиканти като Боб Дилън, Джоуни Митчъл и много други. Гуру на по-младите певци, признат за енциклопедия за историята на блус и фолк музиката и разбира се, талантлив изпълнител, Ронк получава прякора „Кмета на улица МакДугъл”. Това е заглавието и на мемоара му (издаден посмъртно), от който братята Коен черпят вдъхновение.

Режисьори на „Inside Llewyn Davis”  са братя Коен, а в ролите са Оскар Айзък, Кери Мълиган, Гарет Хедлънд, Джон Гудман, Ф.Мъри Ейбрахам, Джъстин Тимбърлейк, Старк Сандс, Адам Драйвър, Джанин Серълс и др.

Официалната премиера на филма е 9 декември, точно навреме за сезона на наградите.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Няма опашка, ръгам се с лакти, хапа и раздавам толчоци, за да съм пръв! Това не е просто война, а новия филм на братя КОЕН!!! 🙂