Накратко, за дино-фенове, за каквито се имаме, е истинско престъпление, че до този момент не сме представяли нищо от „Walking with Dinosaurs”, който ще ни е единствената динозавърска утеха в близките няколко години, след като „Джурасик парк 4” беше отложен за неопределено време.

Walking with Dinosaurs” представлява хибрид между реални кадри и CGI динозаври и е създаден по едноименния, революционен ТВ сериал на BBC, който присъства в книгата на рекордите на Гинес като най-скъпия документален филм (по отношение на минута време) правен някога.

Малко детски ни се струва, но за сметка на това изглежда добре. Предполагаме, че на 3D ще е още по-як. Пък и имаме обещанието на официалния синопсис, че „благодарение на най-скорошните открития и революционни нови технологии, за първи път ще видим уникални динозаври, които са по-близки до реалността от всякога” и които „ще ни поставят в центъра на вълнуващо праисторическо приключение”, а това не звучи лошо.

Режисьори на „Walking with Dinosaurs” са Бари Кук („Тайните служби на Дядо Коледа”) и Нийл Найтингейл („Enchanted Kingdom 3D”).

Премиерата е 20 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Хахахахаха, най ме израдва как пилето взе да го клюца накрая. Иначе изглежда епично, само не разбрах къде е стрелбата и минометите?