Update: Вижте още един нов банер.


Последния път, когато писахме за „Man of Steel”, беше за да ви представим един нов плакат и банер (които се оказаха „fan made”) и няколко снимки. Сега положението е почти същото, само че с две малки разлики: първата – и по-важната – е, че плакатите и снимките са гарнирани с два доста прилични (особено единия) телевизионни спота, а втората е, че този път плакатът и банерът са официални.

Когато представяме такива „сборни” новини по традиция винаги започваме с видеото, но този път искаме да започнем с плаката и банера, които според нашето скромно мнение са олицетворение на това, което споменахме миналия път, а именно, че в последно време „fan made” постерите са далеч по-креативни и оригинални от „истинските”.

Добре де, този банер може да не е чак толкова по-лош от предишния – просто защото е „класически”, но плакатът е ужасен.

Но както и да е, плакатите да са проблемът – важното е филмът да е качествен, а поне засега нещата, които виждаме, клонят в тази посока. Поредните два телевизионни спота също не са изключение. Вижте.

Сега ви предлагаме да видите съдържанието на саундтрака към филма, дело на Ханс Цимер, да чуете един 6-минутен сампъл, както и да се насладите на пълната версия на музиката от последния, чудесен триминутен трейлър. А докато слушате, вижте и една галерия със снимки.

Man Of SteelSoundtrack Listing

1. Look To The Stars
2. Oil Rig
3. Sent Here For A Reason
4. DNA
5. Goodbye My Son
6. If You Love These People
7. Krypton’s Last
8. Terraforming
9. Tornado
10. You Die Or I Do
11. Launch
12. Ignition
13. I Will Find Him
14. This Is Clark Kent
15. I Have So Many Questions
16. Flight
17. What Are You Going To Do When You Are Not Saving The World?
18. Man Of Steel (Hans’ Original Sketchbook)

Additional tracks on Deluxe Edition:

1. Are You Listening, Clark?
2. General Zod
3. You Led Us Here
4. This Is Madness
5. Earth
6. Arcade

http://www.youtube.com/watch?v=yPoyumkRv78

Режисьор на „Man of Steel” е Зак Снайдър („300”, „Пазителите”), а в ролите са Хенри Кавил (Супермен/Кал-Ел/Кларк Кент), Кевин Костнър и Даян Лейн (Джонатън и Марта Кент), Ейми Адамс (Лоис Лейн), Лорънс Фишбърн (Пери Уайт), Майкъл Шанън (Генерал Зод), Антие Трауе (Фаора), Ръсел Кроу (Джор-Ел) и Айелет Зурер (Лара Лор-Ван).

Премиерата е 14 юни 2013.

Повече за филма можете да научите в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Ханс е… нямам думи… много хора съм забелязал тук, че не го харесват, но за мен е абсолютен гений! Мамка му, нямам търпение да гледам филма!