Вече няколко пъти сме споделяли, че според нас магическият „haist” трилър на Луи Летрие „Now You See Me” („Зрителна измама”) изглежда доста приятно и има шанс да се окаже един от по-добрите неангажиращо развлекателни филми на лятото.

Ако вие изпитвате съмнения, защото нито един от новинарските ни ъпдейти, които сме пускали до момента, не е успял да ви убеди, предлагаме ви да опитате отново с една по-сериозна доза рекламни материали – може би просто сте гледали прекалено отблизо и трябва да видите цялата картинка. Защото „the closer you look, the less you’ll see”.

А това, което ви предлагаме да видите, са първите четири минути от филма, в които се запознаваме с всеки един от членовете на „Четиримата конника” – както и с илюзионистичните им способности; два клипа, противопоставящи двете актьорски легенди Морган Фрийман и Майкъл Кейн; един клип, поставящ ни в центъра на „шоуто”, както и девет идейни „motion” постера на всички по-главни герои в историята. Гледайте внимателно!

http://www.youtube.com/watch?v=2D9tMloLdK4

Ето и плакатите.

„Четиримата конника” са страхотна група илюзионисти, начело с чаровния Атлас (Джеси Айзенбърг), които изпълняват високотехнологични магически номера – удивяват зрителите си с обир на банка, която се намира на друг континент, след това разобличават чиновник с престъпно минало и буквално преливат неговите милиони в банкови сметки на хора от публиката.

Агентът на ФБР Дилън (Марк Ръфало) е решил да се справи веднъж завинаги с магьосниците – да ги накара да си платят за престъпленията и да предотврати поредния им, още по-дързък обир. Междувременно той е принуден да работи с детектива от Интерпол Алма (Мелани Лоран), към която изпитва инстинктивно подозрение. В отчаянието си Дилън се обръща за помощ към Тадеуш (Морган Фрийман) – прочут разобличител на фокуси, който твърди, че обирите се извършват с помощта на дегизировка и видео трикове. А би ли могло наистина да съществува… магия?

Докато напрежението расте и светът очаква поредния удар на „Конниците”, Дилън и Алма се надпреварват в търсене на отговор. Скоро става болезнено ясно, че да си с една стъпка пред майсторите на илюзията е просто невъзможно – този стремеж си остава извън способностите на който и да било мъж… или жена.

Режисьор на филма е Луи Летрие („Транспортер”, „Сблъсъкът на титаните”, „Невероятният Хълк”). В ролите са Джеси Айзенбърг, Уди Харълсън, Марк Ръфало, Айла Фишър, Мелани Лоран, Майкъл Кейн, Морган Фрийман, Дейв Франко и др.

Българската премиера на филма е 14 юни 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *