Е, първият пълен трейлър на „Riddick отне малко повече време, отколкото предполагахме, когато видяхме „first look” тийзъра, но сега той вече е факт и най-накрая получаваме качествено впечатление какво можем да очакваме от дълго отлаганото завръщане на емблематичния галактически престъпник Ридик.

http://www.youtube.com/watch?v=tDxDEjDMreA

Rule the dark!

Точно както загатна и първият тийзър, говорим за класическа сай-фай екшън евтинийка, изцяло в стила на „Pitch Black” („Пълен мрак” или както обичаме да му казваме „Черната пичка”). Доста от ефектите изглеждат гадничко (най-вече няколко „greeen screen” бекграунда), a декорите са като от някой печален филм на „Syfy”, но за сметка на това „крийчърите” са яки и дори само заради тях имаме намерение да хвърлим едно око на филма.

Въпреки сериозната продължителност на трейлъра и факта, че той хвърля доста голяма светлина върху историята, все още няма следа от фюрианската линия (като изключим, гологлавеца с „фенси” оръжията от средата на рекламата) и нямаме никаква идея как точно ще се впише  добре познатият ни от „Хрониките на Ридик” герой Вако (Карл Ърбан), за който знаем, че ще участва. Предполагаме обаче, че скоро ще разберем, тъй като „Riddick” не ни изглежда като проект, за който някой ще се пъне да пази сюжетна информация в тайна.

Като допълнение към трейлъра вижте и първия официален постер на филма, както и нова порция снимки.

Ridick - плакат

Ridick

Ridick

Ridick

Печално известният Ридик е изоставен на изпепелена от слънцето, отдалечена и безжизнена планета. Скоро обаче той е принуден да се бори за оцеляване срещу извънземни хищници, по-смъртоносни от който и да е човек, срещу който се е изправял. Единственият начин Ридик да се махне от планетата е като активира спасителния маяк, който привлича наемниците към планетата в търсене на наградата си.

Първият кораб, който пристига, води нов вид по-яростни и смъртоносни наемници, докато вторият е управляван от човек, преследващ Ридик с по-лични мотиви. С наближаваща буря, в която никой не би могъл да оцелее, времето на Ридик изтича, а преследвачите му няма да напуснат планетата без главата му като трофей.

Режисьор на „Ridick” e Дейвид Туохи, a в ролите са Вин Дизел, Карл Ърбан, Кейти Сакхоф, Джорди Мола, Мат Нейбъл, Бокийн Удбайн, Дейв Батиста, Конрад Пла, Раул Трухийо, Нолан Фънк, Кери Хилсън и др.

Премиерата е 6 септември 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

12 Comments

 1. Съгласен съм с Николов , а и наистина са им отпуснали скромни пари ( 38 млн ) …

 2. болшинството фенове искат точно това, R- rated Pitch Black стил.
  аз съм фен и на двата, а ако тоя прибере достатъчно прихои, ще има продължения за Фюрия и Ъндървърс.
  Ефектите няма как да пооправят, щото филма си е готов от една година, ама на мен ми се виждат куул

 3. @HerMamut
  Еми, так, де. 🙂 🙂 🙂

  @Hristov
  Единствената ми асоциация с „Пришълецът“ е „Newborn“-a от четворката.

  Иначе не знам защо сте очаквали друго, след като от „100 години“ се знаеше, че филмът ще е в стила на „Pitch Black“. Наистина за това мрънкаха феновете, след относителния финансов провал на „Хрониките“. На мен и двата филма са ми в категорията „гилти плежър“, и очаквам и този да попадне там. Не ми дреме особено, че някои ефекти изглеждат зле, след като и филмът е такъв. 🙂

 4. Давайте новината към хубавите ефекти ( новия трейлър на Pacific Rim ) 😀

 5. Отлично точно това очаквах да видя!Нямам търпение да го подкрепя финансво.