What once evoked fear now inspires awe. Това е рекламното изречение, съпътстващо една от двете нови промоционални снимки (можете да ги видите по-долу) от „Pacific Rim” на Гийермо дел Торо, но то ни се стори изключително подходящо описание за цялостното усещане за проекта, което витаеше до скоро, и за това решихме да го използваме.

Идеята е, че първоначалните реакции спрямо филма бяха предимно отрицателни и феновете се страхуваха, че ще станем свидетели на бездушен „rip-off” хибрид между „Трансформърс” и „Годзила”, но в последствие трейлърите промениха настроенията и в момента повечето хора тръпнат в очакване и благоговеят (леко преувеличаваме нещата, „just to make a point”) пред епичните мащаби на проекта. А най-новият, нарочен за „последен”, пълен трейлър на филма, е този, който в най-голяма степен представя тази епичност. Вижте.

Очаквахме, че този „последен” трейлър най-накрая ще разкрие малко повече подробности около сюжета, но както виждате, той просто разказва накратко „the basic prеmise” на филма. Ще приемем това като негов плюс, тъй като ще има неща, които да ни изненадат. Само се надяваме, че и от страна на епичните сблъсъци между Джагърите и Кайджу няма да сме видели всичко в трейлъра.

Вижте и споменатите покрай рекламното изречение по-горе промо-снимки, като конкретната е тази с черепа, която между другото изглежда чудно.

Pacific Rim

Pacific Rim

След като легиони чудовищни създания, наречени Кайджу, започват да изплуват от морето, на Земята се отприщва дългогодишна война, която отнема живота на милиони и заплашва да изчерпи всички ресурси на планетата. За да се пребори с безмилостните чудовища, човечеството разработва огромни роботи, наречени Йегъри, управлявани едновременно от двама пилоти, чиито умове са свързани. Но дори и роботите се оказват недостоен противник за неуморимите Кайджу и последният шанс на човечеството е остарял и захвърлен Йегър, управляван от бивш пилот и новата му партньорка, която няма никакъв опит.

Pacific Rim” („Огненият пръстен”) е режисиран от Гийермо дел Торо, а в главните роли ще видим Идрис Елба, Чарли Хънам, Ринко Кикучи, Чарли Дей, Клифтън Колинс-син и Рон Пърлман.

Премиерата е 12 юли 2013.

Повече подробности за филма можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. „Очаквахме, че този „последен” трейлър най-накрая ще разкрие малко повече подробности около сюжета“

    Какъв сюжет, бе хора?

  2. Въъъъй!! Ридикюлъсли епик направо. 😀
    И как пък измислиха толкос нефункционален череп, с такава глава хайванчето ще умре от глад, няма нужда да го трепят. 🙂