„Те не се страхуват!” Става дума за  Майкъл Дъглас и Мат Деймън и за бляскавата Содърбърг-авантюра „Behind the Candelabra”, за която редовно сме информирали. Малко след последната ни априлска новина по темата стана ясно, че НВО Films участва в конкурса на Кан с пищната възстановка на част от живота на изключителната шоубиз-персона Либерачи.

Ако изпитвате – очаквано и разбираемо – любопитство към проекта, предлагаме на вашето внимание един нов UK трейлър, който от всички реклами до момента най-добре (и задълбочено) представя „драмата” на Скот Торсън (Мат Деймън) и събитията, които ще доведат до разигралата се грозна картинка в края на 5-годишната му връзка с Либерачи (Майкъл Дъглас), както и един обстоен „мейкинг” на филма, в който творческият екип на филма ще ви разведе зад кулисите и ще ви разкрие любопитни подробности, както за историята, така и за самата продукция.

http://www.youtube.com/watch?v=UCSoLL7-qZE

И още едно интересно допълнение – свършил-несвършил фестивалът в Кан, без значение от оценката на Спилбърг и компания там (все пак той е шеф на журито), телевизионният канал, продуцирал екстравагантното шоу, ще го пусне премиерно на зрителите си на 26 май. Ето това се нарича „фестивален” подарък!

Behind the Candelabra” е вдъхновен от романа на Скот Торсън „Behind the Candelabra: My Life With Liberace” и проследява тайната връзка на Либерачи (Майкъл Дъглас) с любовника му Скот Торсън (Мат Деймън), чиято буйна афера, започнала през 1977 и продължила 5 години, приключва със скандал. В ролите ще видим още Деби Рейнолдс, Дан Акройд, Роб Лоу, Скот Бакула, Пол Рейзър и други.

За всички, които не са имали възможност да чуят или прочетат мнението на Содърбърг за съвременното кино, начинът, по който се правят филмите и безпросветните шефове на мейджър-компаниите в Щатите – ето, запознайте се – поучително е!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *