Първият трейлър на „White House Down” на Роланд Емерих (втория филм за тази година, посветен на превземането на Белия дом) ни предложи или по-точно загатна за това, което очакваме да видим от филм на Емерих – голям размах и качествени разрушения. Извън това обаче, той не предложи абсолютно нищо като история и цялостен тон – за който бяхме чули, че ще е далеч по-лековат, отколкото предполагаха сериозните кадри и политическите цитати, и както обикновено става в такива случаи, не ни остана нищо друго, освен да чакаме втория трейлър.

Е, той вече е тук, в компанията на три (относително) нови плаката, и залага точно на тези неща, за които стана дума по-горе. Вижте.

Мда, лековитият тон и хуморът са налице, само дето са на такова ниво, че просто нямаме думи. Свикнали сме с дърварските изпълнения на Тейтъм, който тук успешно заличава и малкото добри впечатления, които напоследък остави у нас с „Внедрени в час” и ролите си при Содърбърг, така че той не ни притеснява чак толкова много, но за Джейми Фокс не сме толкова благосклонни – направо не е истина колко фалшиво звучи.

Досега нямахме никакво съмнение, че Емерих ще ни предложи нещо по-добро от „Код: Олимп”, но сега вече не сме сигурни – струва ни се, че „White House Down” ще е същата евтиния, само че с по-добри ефекти. Някои ще кажат, че то и това е достатъчно, ама дали? „Олимп” беше такава брадва, че не виждаме как едни по-добри ефекти биха го спасили по какъвто и да е начин.

Вижте и споменатите плакати.

White House Down - плакат

White House Down - плакат

White House Down - плакат

Режисьор на „White House Down” на Роланд Емерих, а освен Чанинг Тейтъм и Джейми Фокс, във филма ще видим Маги Джиленхол, Джеймс Уудс, Ричард Дженкинс, Джейсън Кларк, Джоуи Кинг, Ланс Редик и др.

Премиерата е 28 юни 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Баси… трябваше Обама да играе главната роля. Щеше да е по-интересно.

  2. И от това щеше да стане супер „Умирай трудно“.
    Даже президента можеше да го играе Зиус от третата част (един вид се е издигнал)…

  3. Виждам го Бокс офис провал …. Все още не мога да разбера , какъв е тоя сценарий за 3 млн или там колкото беше ??

  4. Американците с този филм се подготвят за Северно-Корейския ядрен юмрук, който ще получат ако продължават с империалистическата си политика.

  5. Ум не ми побира как ги правят тия тъпотии и кой ли ги пък гледа,тази година американското кино удря дъното с подобни ,,шедьоври “ като този и още поредната Джи а й джо глупост,Умирай трудно 5( предишните 4 части са ок, де)Бързи и яростни 6 и още знайни и не знайни бълвочи.Сега се сетих за ,,Скитница“ е не нема такава простотия