След един съвсем кратичък екшън „флирт” в CinemaCon рекламата на филма, „The Wolverine” се завръща на драматична територия с най-новия си трейлър, който отново се фокусира върху душевните терзания на Логан – явно създателите на филма много искат да знаем, че този път ще имаме (опит за) истински пълнокръвни образи, а не разни двуизмерни комиксови апликации.

Трейлърът показва няколко нови кадъра – включително и една сцена в началото с един от любимите герои от филмовата вселена на „Х-мен” (който е и една от основните причини за „драмата” на Логан), но общо взето, не предлага нищо, което да не сме виждали до момента в предишните реклами на филма.

За щастие обаче, той е доста по-ясен и адекватен от тях в представянето на историята и поне според нас е най-добрият до момента – не че това непременно означава нещо, просто отбелязваме факта.

Като допълнение ви предлагаме да видите и три нови, доста прилични „character” постери, които за щастие са решени в стила на първия рисуван плакат, който видяхме, а не в този на последвалите безобразия.

Режисьор на „The Wolverine” е Джеймс Манголд („Identity”, „Ескорт до затвора” и „Walk the Line”), а в ролите са Хю Джакман, Уил Юн Лий, Хироюки Санада, Рила Фукушима, Тао Окамато, Светлана Кодченкова и др.

Премиерата е 26 юли 2013.

Повече детайли за проекта можете да научите от новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments