The Kings Of Summer

Why live when you can rule?!

Рекламни материали – трейлъри, клипове и плакат – на сънданската сензация „The Kings Of Summer” се въртят в интернет от доста време, запознатите споделяха, че въпреки няколкото забавни моменти в тях, те не успяват пълноценно да предадат същността на филма, който се отличава със сърце, душа и уникален и провокативен поглед към темата за младежкото съзряване. Изглежда обаче, че там където те се провалят, новият нецензуриран трейлър триумфира. Или поне такива са коментарите.

The Kings Of Summer” разказва историята на трима приятели тийнейджъри – Джо, Патрик и ексцентричния и непредсказуем Биаджио, които в акт на младежки бунт и жажда за независимост решават да прекарат лятото си, строейки къща в гората. Свободни от правилата на родителите си, тяхното идилично лято се превръща в тест за приятелството им, като всяко едно от момчетата открива, че семейството – независимо дали това, в което си роден или това, което сам създаваш – е нещо, от което не можеш да избягаш.

In Italian the word for snake means the demon’s cock!

Поне според нас, всички суперлативи, които изчетохме за „The Kings Of Summer”, не са никак преувеличени  – филмчето изглежда прекрасно във всяко едно отношение и силно се надяваме да ни се отдаде възможност да го видим на голям екран и у нас.

А сега може да хвърлите едно око на предишните реклами, включващи тийзър, трейлър, четири клипа и плакат, но помнете, че според всеобщото мнение, те не отразяват пълноценно същността на филма, така че, ако вече не сте го направили, гледайте на собствен риск.

Ето го и плаката.

The Kings Of Summer - плакат

Режисьор на „The Kings Of Summer” е Джордън Воу-Робъртс, а в ролите са Мойзес Ариас, Ник Робинсън, Габриел Басо, Ник Оферман, Алисън Брий, Меган Мълали, Ерин Мориарти и др.

Премиерата е 31 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment