Преди няколко дни, в подготовка за предстоящата високобюджетна екранизация на Марк Форстър и Брад Пит, най-накрая дойде времето и аз да разлистя „Z-та световна война“ на Макс Брукс, която останалите членове на екипа ни (а и голяма част от читателите ни) горещо ми препоръчваха и настояваха – до степен на досада – да прочета, защото наистина си заслужавала.

Няма как да си кривя душата, поне до момента, до който съм стигнал, книгата е наистина е добра и успява да ме надъха за филма, нищо, че той изглежда съвсем различен. В разгара на един от най-интересните моменти реших, че е пропуск, че отдавна не сме пускали нищо за филма и си заслужава да спретна една бърза новина с всички по-малки рекламни ъпдейти от последните няколко седмици, до които така и не успяхме да стигнем.

А рекламите включват: кратко видео с интервюта, в което има и кадри от филма, които не сме виждали до момента; телевизионен спот, чиято единствената разлика със SuperBowl клипа е една реплика, но все пак реших, че си заслужава да си го припомним; едно viral видео; две нови снимки и за финал, трейлър на предстоящата игра.

Следват двете снимки.

Брад Пит - World War Z

World War Z - Брад Пит

А за финал, ето и споменатия трейлър на играта, на която също смятам да хвърля едно око при първа възможност.

Режисьор на „Z-та световна война” е Марк Форстър („Не може да бъде!”, „Спектър на утехата”, „Балът на чудовището”, „Ловецът на хвърчила”), а в ролите са Брад Пит, Матю Фокс, Ерик Уест, Дейвид Морс, Мирей Инос и др.

Премиерата е 21 юни 2013.

Повече за филма можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Честно казано, книгата ми е адски безинтересна. Това следващия път, да ми е за урок, че се подвеждам като автора по мнението на другите.

    Филмът очевидно пък, че е One Man Show и ще е в пълен противовес на литературния източник… не че следването на книгата би било лесно и смилаемо за средностатистическия зомби зрител…

  2. Книгата не бих я нарекъл точно безинтересна… Просто с цел да се обхане цялостната картина се скача от едно място и време на друго, от една гледна точна на друга и не остава време да се изгради цялостен разказ – всеки един отделен „репортаж“ все оставя доста недоизказани и неизяснени детайли. Отделни фрагменти се появяват и отлитат и въпреки че не успя да ме грабне, и човек не успява да потъне в историята, то доста успешно показва една Световна война, която няма как да се води само от 1 герой… На мен лично ми хареса.