След поредица плакати, снимки и концептуални рисунки най-накрая имаме възможност да видим нов трейлър на доста очаквания „Pacific Rim” на Гийермо дел Торо. Всъщност трейлърт не е нов – той е този, които успя да развълнува посетителите на „WonderCon” и „CinemaCon”, просто чак сега става достъпен за масовия зрител. Това обаче няма някакво особено значение, по-важното е, че ние го виждаме за първи път и още по-важното е, че радва изключително много. Освен това разкрива и малко повече подробности около историята. Вижте!

Уоу! Определено това е най-силният трейлър на филма до момента и успя да ни надъха подобаващо. Изключително сме доволни от факта, че виждаме няколко вида Кайджу, включително и един летящ! Най-големият „змей” обаче е Рон Пърлман – с нетърпение очакваме да видим малко повече от него. Единственото нещо, което не ни хареса, е Чарли Дей – всъщност направо ни дразни. Надяваме се във филма да не го забележим покрай железния млат и кървавия топор!

След като легиони чудовищни създания, наречени Кайджу, започват да изплуват от морето, на Земята се отприщва дългогодишна война, която отнема живота на милиони и заплашва да изчерпи всички ресурси на планетата. За да се пребори с безмилостните чудовища, човечеството разработва огромни роботи, наречени Йегъри, управлявани едновременно от двама пилоти, чиито умове са свързани. Но дори и роботите се оказват недостоен противник за неуморимите Кайджу и последният шанс на човечеството е остарял и захвърлен Йегър, управляван от бивш пилот и новата му партньорка, която няма никакъв опит.

Pacific Rim” („Огненият пръстен”) е режисиран от Гийермо дел Торо, а в главните роли ще видим Идрис Елба, Чарли Хънам, Ринко Кикучи, Чарли Дей, Клифтън Колинс-син и Рон Пърлман.

Премиерата е 12 юли 2013.

Повече подробности за филма можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

15 Comments

  1. Абе ако не за друго, със сигурност изглежда страхотно.Впрочем за колко милиона е правен тоя блокбъстър.

  2. Повече от 200 млн $ , този път Дел Торо е получил бюджет , с който да се развихри и си личи доста 😀

  3. FUCKING AWESOME БЕ ЧОВСЕЧЕ!!!!!!
    ТОВА ЩЕ БЪДЕ СУПЕР ИЗРОДЗКИ ФИЛМ!
    само дано да не са го окепазили с нещо…
    Пърлман е абсолютен изрод..
    мен най ме изкефи накрая на трейлъра дето исползва кораба като бухалка!

  4. Между другото устата на последното Кайджу в трейлъра прилича на Самуел или как се казваше (чудовищата от Хелбой 1 )

  5. Според вас туй чудо на чудесата,колко парички ще прибере.Според мене няма да са по-малко от милиард или дори два.И мамка му,кой не се изкефи на последния шот с кораба :D.

  6. дори оплютият от вас „Върколакът“ ще е по-смислен от тая мешана скара.
    И хич не ми хвалете подобен лъскав блокбастър(д) ала Авенджъриите