Том Хидъл

Много харесваме Том Хидълстън като лошия брат на Тор и противник на „Отмъстителите” (при това какъв, мамооо! с този син поглед…), а ето че има вероятност актьорът да поеме и роля на отмъстител. Проектът е ре-старт на култовия „Гарванът” на Алекс Прояс от преди почти 20 години, с Брендън Лий в главната роля, по комикс-поредицата на Джеймс О’Бар.

Слуховете са спрягали кого ли не като главен участник в този римейк – от Брадли Купър, през Марк Уолбърг до Чанинг Тейтъм, та дори преди няколко месеца се говореше за Джеймс Макавой в ролята на Ерик Дрейвън – жертва на престъпление, която се надига от гроба година по-късно, за да мъсти на убийците си, отговорни за смъртта и на годеницата му.  При все че и Макавой, и Хидълстън са прекрасни актьори (и лични любимци!), по-вероятно е Том да се справи по-добре с хамелеонските предизвикателства на „гарвановата” роля. Дори вече е изпратил предложения за грим на своя персонаж, направени от него самия в Лондон. А слуховете за Макавой отлетяха в небитието.

Известни са няколко опита за римейк на „Гарванът”, но или нещо не достига на актьорите, за да привлекат вниманието на публиката, или легендата около смъртта на Брендън Лий е толкова голяма, че засенчва всеки следващ филм, базиран на същия сюжет. Сериозно се надяваме Том Хидълстън да вдигне „проклятието” от „Гарванът”, защото има повече от нужните качества. Както вече сме ви информирали, режисьор на подготвяния филм е Ф. Хавиер Гутиерес (апокалиптичния „Before the Fall”), а сценарият е дело на Клиф Дорфман („Warrior); очакванията са снимките да започнат през есента. Може пък най-сетне Гарванът да полети отново…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments