„The Internship”

Когато ви представихме първия трейлър на „The Internship”, споделихме, че той не ни изглежда особено вълнуващ и определено не е сред нетърпеливо очакваните комедии за годината, но въпреки това смятаме да го гледаме, тъй като сме големи почитатели на Винс Вон и Оуен Уилсън, които отново работят заедно за първи след доста симпатичния „Ловци на шаферки”.

Тук Вон и Уилсън влизат в ролите на двама четиридесет и няколко годишни търговци, които остават без работа в следствие на навлизането на новите технологии. В опит да оцелеят и да докажат, че ги бива, двамата се уреждат със стаж в Google, но за да получат заветната работа, трябва да се изправят срещу група от най-елитните, интелигентни и технически напреднали младежи.

Мда, филмът изглежда като прилична комедийна брадва, но още веднъж, смятаме да му дадем шанс в името на двамата дебили. Предвид ниските ни очаквания, не вярваме да се разочароваме освен, ако не ни сервират нещо от рода на „Да кажа или да не кажа?”.

Режисьор на „The Internship” е Шон Леви („Розовата пантера”, „Нощ в музея”), а в ролите ще видим Винс Вон, Оуен Уилсън, Роуз Бърн, Джон Гудман, Дилан О’Брайън и Макс Мингела. Като допълнителен бонус ще видим и Уил Феръл, който ще има специална поява ала „Ловци на шаферки”.

Премиерата е 7 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Абе, вие хем сте големи почитатели на подобни потресаващи недоразумения като Оуен Уилсън, пък хем тук се плюе по всичко що излиза на екран. Нещо има двоен стандарт 🙂

  2. Дори достатъчно квалифицираните да разберат всички гийкщини във филма, нямат достатъчно основание да го гледат.