Update: Наравно с по-долната реклама от вчера, „Disney” разпространиха и нов международен трейлър на „The Lone Ranger”, който акцентира върху кретенския и на моменти нелеп хумор, както и върху емблематичната за уестърните железница, която ще е в основата и на най-предизвикателните (и скъпи) екшън епизоди във филма.

Трябва да признаем, че този трейлър ни допада повече от предния, но и в него има неща, към които имаме забележки и които, специално за част от коментиращите по-долу, няма да илюстрираме с примери! Вижте на вас как ще ви се отрази.

––-
18.04

Накратко, когато преди няколко дни ви представихме първия телевизионен спот и няколко „character” постери на „The Lone Ranger”, коментирахме, че ако от „Disney” не искат втори „Джон Картър”, ще трябва да се постараят повече с маркетинга (а не просто да разчитат на имената на Вербински, Деп и Брукхаймър).

И ето, че те реагират адекватно и представят нов пълен трейлър на филма, който дава по-голяма яснота за историята и ни запознава с няколко от героите, които до този момент оставаха в сянка – сред които и злодеят, изпълняван от Уилям Фикнър. Вижте.

Честно казано имаме известни забележки към трейлъра, но има и неща, които изглеждат чудесно и той по никакъв начин не променя отношението ни към филма (което сме споделяли многократно в новините ни до момента) и смятаме да му дадем шанс като подходим към него непредубедено и без очаквания, нито в положителна, нито в отрицателна посока.

Режисьор на „The Lone Ranger” е Гор Вербински („Предизвестена смърт”, първите три „Карибски пирати”, „Ранго”), а сценарият е дело на Тед Елиът, Тери Росио и Джъстин Хейти. В ролите са Джони Деп, Арми Хамър, Том Уилкинсън, Уилям Фикнър, Бари Пепър, Хелена Бонам Картър, Рут Уилсън и др.

Премиерата е 3 юли 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Все по-зле и по-зле става положението след всеки трейлър, full с клишета.

    Този път Джони ще бъде Еничебе, Дрин? ;D

  2. Тц, тц, тц… ей, не се научихте… 🙂

    „Имаме известни забележки към трейлъра“, но никой не разбира какви.
    „Има неща, които изглеждат чудесно“, но никой не разбира кои.

    Със същия успех и смисъл новината можеше да е един ред: „Ето го новият трейлър на The Lone Ranger“.

    Btw, гледахте ли на свежа глава Man of Steel, че и там е такова положението? 🙂