Ан Хатауей

Каква изненада, Ан Хатауей ще участва в „Interstellar”. Честно казано, не сме сигурни защо ни отне толкова време да обърнем внимание на тази изключително кратка новина, която на всичкото отгоре беше толкова очаквана, че направо можехме да я подготвим още когато научихме, че Кристофър Нолан ще режисира фантастиката.

Поредният случай на актьор, с който Нолан е работил по един филм и моментално го иска и за следващия. Няма да ви отегчаваме като изброяваме останалите примери, ще кажем само, че се надяваме и в „Interstellar” да се намери роля за Майкъл Кейн, него го гледаме с удоволствие (почти) навсякъде.  За съжаление, няма как да обявим някаква подробност за ролята на Хатауей, защото всичко, което знаем за „Interstellar” до този момент, се изчерпва с неясното обяснение на сюжета като „героично междузвездно пътешествие до най-далечните граници на научното ни познание”.

Присъединяването на Хатауей ни се струва подходящ момент да споменем и вече 100% сигурното участие на Матю Маконъхи – в началото на месеца разбрахме, че Нолан го е харесал за главната роля, но когато няколко дни по-късно се появи очакваното официално потвърждение, ни се стори излишно да му отделяме специална новина. И без това никой не се е притеснявал, че след като Нолан го иска, актьорът ще вземе да откаже.

А сега ще подготвим и една кратка новина за Маконъхи, който ще участва в следващия филм на Нолан, който и да е той. В това няма никакво съмнение и ако този сайт съществува, когато дойде време да публикуваме новината (никога не се знае, просто споменаваме), няма да губим толкова време.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Гордън-Левит ли беше казал, че брадичката и толкова нагоре се е вдигнала, че не вижда колко високо се е отлепила от земята 😀 dislike

  2. А сега ще подготвим и една кратка новина за Маконъхи, който ще участва в следващия филм на Нолан, който и да е той. В това няма никакво съмнение и ако този сайт съществува, когато дойде време да публикуваме новината (никога не се знае, просто споменаваме), няма да губим толкова време.

    хахахахахах!! и за двете 😉

  3. Симпатично е момето за дебилни романтични комедии, но… дотам. Все едно да дадеш на Джулия Робъртс роля в Стак Трек.