Emanuel and the Truth About Fishes” е един от филмите от изминалия фестивал в Сънданс, които не си спечелиха много положителни ревюта, но коментарите, описващи го като напрегната, сюрреалистична драма с елементи на хорър мистерия, бяха достатъчни допълнително да провокират любопитството ни, което и без това беше изострено заради участието на Джесика Бийл и Алфред Молина, които са ни огромни любимци.

Филмът разказва за младата, измъчвана от проблеми Еманюел, която е обсебена от новата си съседка, която има поразителна прилика с мъртвата ѝ майка. Еманюел предлага да гледа новороденото ѝ дете и в резултат постепенно навлиза в крехък измислен свят, превръщайки се в негов пазител.

Вижте изключително атмосферния първия трейлър, а веднага след него и един клип, загатващ за споменатия в синопсиса „крехък измислен свят”.

Хвърлете едно око и на официалните постери, както и на няколко снимки от филма.

Emanuel and the Truth about Fishes - плакат

Emanuel and the Truth about Fishes - плакат

Emanuel and the Truth about Fishes - плакат

Режисьор на „Emanuel and the Truth About Fishes” е Франческа Грегорини („Tanner Hall”), а в ролите са Кайя Скоделарио, Джесика Бийл, Алфред Молина, Франсис О’Конър, Джими Симсън и Онерин Бернард.

Официалната премиера все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *