До дебюта на последния пълен трейлър на „Man of Steel” (който най-накрая разкри малко повече подробности какво можем да очакваме от филма) рекламните ъпдейти, посветени на филма, бяха доста спорадични, но от тук насетне, предвид наближаващата премиерна дата, очакванията са те да стават все по-чести и по-чести и както обикновено става при подобни вискокопрофилни проекти, да дойде момент, в който няма да можем да насмогваме.

Първото голямо раздвижване след споменатия трейлър вече е факт и идва под формата на нови „fan made” постер и банер, две любопитни корици и няколко сканирани снимки от най-новия брой на списание „Empire”, посветен на филма. Вижте ги!

Man of Steel

Man of Steel

И друг път сме коментирали, че в последно време „fan made” постерите, че и трейлърите също, са далеч по-креативни и оригинални от „истинските” и макар за тези конкретно да не можем да кажем, че са по-добри от видените до момента, определено са доста приятни и перфектно отразяват тона на рекламната кампания до момента.

Продължаваме с кориците, една от които ни предоставя перфектен поглед към генерал Зод в цял ръст, а веднага след това са и споменатите снимки.

Man of Steel

Man of Steel

Man of Steel

Man of Steel

В пантеона на супергероите Супермен е най-разпознаваемият и уважаван герой на всички времена. Кларк Кент/Кал-Ел (Хенри Кавил) е млад журналист на 20 и няколко години, който не може да се почувства част от света, неспособен да си представи свръх-силите му. Изпратен преди години на Земята от изключително развитата, далечна планета Криптон, Кларк се измъчва от въпроса кой е и защо е тук. Възпитан от осиновителите си Марта (Даян Лейн) и Джонатън Кент (Кевин Костнър), Кларк скоро научава, че супер способностите му водят до трудни решения. И когато Земята е нападната, дали тези свръх-сили ще запазят мира или ще разделят и победят света ни? Кларк трябва да стане героя, познат като Супермен, за да се превърне в последната надежда на човечеството и да спаси близките си.

Режисьор на „Man of Steel” е Зак Снайдър („300”, „Пазителите”), а в ролите са Хенри Кавил (Супермен/Кал-Ел/Кларк Кент), Кевин Костнър и Даян Лейн (Джонатън и Марта Кент),Ейми Адамс (Лоис Лейн), Лорънс Фишбърн (Пери Уайт), Майкъл Шанън (Генерал Зод),Антие Трауе (Фаора), Ръсел Кроу (Джор-Ел) и Айелет Зурер (Лара Лор-Ван).

Премиерата е 14 юни 2013.

Повече за филма можете да научите в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Дюууууууд… Майкъл Шанън участвал в това нещо! Намерих си причина, която да прави модерен блокбастър интересен. Явно ще се гледа.

  2. Трудно ми е да преценя Шанън или Стамп харесвам повече като Зод…