Джулиан Мур, Джон Кюсак и Сара Гадон

След страхотния „Космополис”, който просто ни изпълни и на който поставяме оценка 10/10, очакваме следващия филм на Дейвид Кроненбърг с дори по-голямо нетърпение от обикновено.

От всичките му възможни предстоящи проектиMaps To The Stars” ни изглеждаше най-малко вероятен – по неговите собствени думи „филмът е много труден” и той съвсем не е сигурен, че ще успее да го заснеме, още повече, че веднъж вече се е провалял, а наскоро стана ясно, че Рейчъл Вайс е отпаднала като вариант за участие – но изглежда, че точно той ще бъде първият му режисьорски филм, след като го видим пред камерата в „Body Art” на Лука Гуаданино.

Или поне така твърдят THR, които съобщават, че Джулиан Мур, Джон Кюсак и Сара Гадон ще се присъединят към Робърт Патинсън (който отдавна е свързан с проекта) във все още неизвестни роли. Това ще е трето поредно участие на Сара Гадон във филм на Кроненбърг след „Опасен метод” и „Космополис” и първо за Джулиан Мур и Джон Кюсак. Мур няма какво да я коментираме, тя по принцип е жестока и не виждаме как ще ни разочарова точно тук, без значение какво ще играе, а за Кюсак това е шанс да излезе от страхотната дупка, в която е изпаднал – щом Патинсън заприлича на актьор при Кроненбърг и той ще може – така че добре е да си седне на задника. За съжаление, не се споменава нищо за Виго Мортенсън, за който също се говореше, че ще участва в малка роля.

Сценарият на „Maps To The Stars” е дело на Брус Уагнър и до скоро знаехме само, че ще става дума за изключително черна комедия за две деца, млади актьори, съсипани от холивудската поквареност. Сега от THR допълват, че филмът ще представлява „призрачна история”, която е критика към звездно-обсебеното общество на Лос Анджелис. Какво точно означава „призрачна история” и дали ще има истински призраци не е ясно, но едно е сигурно и това е, че каквото и да представлява „Maps To The Stars”, ще бъде нещо специално. Точно като всеки един филм на Кроненбърг.

Очаква се снимките на „Maps To The Stars” да започнат през юли, така че се ослушвайте за ъпдейти, а малко повече информация, както и коментари на Кроненбърг за проекта, можете да откриете в предишната ни новина.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

 1. 10/10 за Космополис?!?! Май трябва да го гледам втори път. Чак пък 10/10. 🙂

 2. Ти колко му даваш?
  Аз го гледах два пъти и двата ми напълни душата! Не бик казал, че това е точна и безпристрастна критическа оценка, а отражение на начина, по който ме накара да се чувствам.

 3. Всеки филм на Кроненбърг си е събитие и ТРЯБВА да се гледа!

  „Космополис“ беше 11/10!!!

 4. @ Дринов
  Ами не повече от 6/10. Явно ще го гледам пак, че ми стана интересно.

 5. Имам някакво странно усещане от всичките филми на Кроненбърг, които съм гледал, че този човек е имал много трудно детство може би дори е бил малтретиран физически, психически или и двете.Иначе Космополис наистина беше адски провокативен имаше няколко момента, които много ми харесаха.