Zombieland” беше изненадващо приятна комедия и не по-малко изненадващ боксофис хит и както обикновено става в подобни случаи, още от премиерния уикенд се носят слухове за продължение. Но оттогава минаха доста години, а и наскоро режисьорът Рубен Флайшър подчерта, че шансовете за „Zombieland 2” са изключително малки, да не кажем нищожни. За сметка на това има съвсем реална възможност да видим сериал „Zombieland” и след като от началото на годината постепенно се трупат все повече и повече подробности, решихме, че е крайно време за едно бързо обобщение.

Най-важното е, че пилотът вече е заснет, още април месец се очаква да излезе в нета (чрез Amazon) и ако достатъчно хора го гледат, ще бъде одобрен първи сезон от 13 епизода. Ето и малко повече информация какво можем да очакваме от пилота, а ако имаме късмет и от самия сериал. Всички подробности идват (чрез Collider) от сценаристите Рет Рийз и Пол Уърник, които са и изпълнителни продуценти на първия филм, както и на сериала (двамата са сценаристи и на излизащия след броени дни „G.I. Joe: Retaliation”, но не искаме да си вадим изводи, особено преди да сме го гледали).

Zombieland” пилотът е 26 минути и се планира сериалът да в същия половинчасов формат – 22 до 30 минути за всеки епизод. Действието започва точно две седмици след края на филма – четиримата герои все още са в Лос Анжелис и се готвят да потеглят на път, но както може да се очаква, по-малко известни актьори (можете да го видите най-долу) ще поемат ролите на Кълъмбъс (Тайлър Рос заменя Джеси Айзенбърг), Талахаси (Кърк Уорд заменя Уди Харълсън), Уичита (Маяра Уолш заменя Ема Стоун) и Литъл Рок (Изабела Видович заменя Абигейл Бреслин). Не е съвсем сигурно, че актьорите в пилота няма да бъдат заменени за сериала, ако такъв действително има.

Също така, важно е да се отбележи, че тонът ще е съвсем като на филма и всички, които се надяват на втори „The Walking Dead”, ще останат доста изненадани. Ние ще се израдваме на едно кратичко, забавно зомби сериалче, но малко се притесняваме, че просто няма да е същото с други актьори. Ще видим пилота, пък после ще му мислим.

Ето и как ще изглеждат познатите ни герои в новия им актьорски вариант.

Zombieland - Тайлър Рос, Изабела Видович, Кърк Уорд, Маяра Уолш

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *