Злите мъртви

А в началото мразехме самата идея за римейк на „Злите мъртви”, какво остава за действителен проект с наближаваща премиерна дата и безсрамно наглото рекламно изречение „The most terrifying film you will ever experience”. Дори след като Сам Рейми и Брус Кембъл дадоха благословията си, ние пак не искахме и да чуем за филма и чак първият нецензуриран трейлър успя да преобърне настроенията ни.

После се понатрупаха още малко трейлъри, снимки и един плакат, слухове за „NC-17” рейтинг (наложило се филмът да бъде резнат тук-там, за да го свалят до „R”) и изведнъж „Злите мъртви” се оказа един от най-чаканите от нас филми на годината – нещо, което ни се струваше абсолютно невъзможно само преди няколко месеца.

С приближаването на премиерата така обещаващата рекламна кампания на римейка продължава с пълна сила (в случая няколко добри кадъра и снимки от снимачната площадка, както и един плакат, който всъщност е червена вариация на първия – можете да ги видите най-долу), а междувременно ни изненадаха с новината, че римейкът на „Злите мъртви” в крайна сметка не означава, че нямаме шанс да видим трето продължение на оригинала.

Когато започнаха по-сериозните слухове за нов „Злите мъртви” това беше основният въпрос – дали става дума за четвърти филм в оригиналната серия или за римейк и ново начало на франчайза. Когато стана ясно, че се работи по римейка, всички вдигнаха ръце от идеята за продължение, особено след като Кембъл каза, че е най-добре засега да се съсредоточим върху „красиви млади актьори, покрити с кофи кръв ”. Но сега самият Сам Рейми обяви, че имаме шанс за възраждане на старите „Злите мъртви”, наравно с новите:

„Много бих искал да направя „Evil Dead 4”. С брат ми възнамеряваме да работим по сценария това лято.”

Отлична новина! Много ще ни хареса да гледаме четвъртия филм след новия римейк, но преди продължението му! Нека поработят Сам и Айвън (очевидно това е братът, за който става дума, не Тед) и дано скоро има още новини по проекта. А сега да се върнем отново към римейка….

Злите мъртви - плакат

Режисьор на „Злите мъртви” е Феде Алварес, Диабло Коуди е съ-сценарист, а Сам Рейми е продуцент. В ролите са Джейн Ливи, Шайло Фернандес, Джесика Лукас, Елизабет Блекмор и Лу Тайлър Пучи.

Премиерата е 12 април 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments