The Look of Love

Накратко, „The Look of Love” на Майкъл Уинтърботъм е първият от двата, конкуриращи се проекта, посветени на порно-барона Пол Реймънд, който достига екран, а както е тръгнало, най-вероятно ще бъде и единственият.

Ако не сте запознати с проекта, „The Look of Love” (доскоро известен като „The King of Soho”) проследява част от живота на Пол Реймънд (в ролята Стив Куган) – прочут като „Краля на Сохо”, импресарио и собственик на стриптийз-клуб, конструирал кариерата си около порнографския шоу-бизнес, издаване на пикантни, нецензурни списания и оказал се значим владетел на собственост в Сохо, както и на авоари в размер на около един милиард долара, който се бори да запази брака си и да предотврати самоунищожението на дъщеря си, погълната от пагубния свят на блясъка, славата и наркотиците.

Вече имахме възможност да видим как ще изглежда Стив Куган като Реймънд в първите официални снимки от филма, а сега е ред и на трейлъра.

Така като гледаме, имаме усещането, че ни чака нещо като британска версия на „Животът на Лари Флинт”, макар че едва ли ще е толкова качествен. Струва ни се, че „The Look of Love” ще разчита повече на стила, отколкото на съдържанието. Но все пак режисьор е Майкъл Уинтърботъм, а той, въпреки че прави грешни стъпки от време на време, е един от по-интересните режисьори, работещи в момента и сме сигурни, че ще ни предложи нещо стойностно.

Още веднъж, режисьор на „The Look of Love” е Майкъл Уинтърботъм, а сценарият е дело на Мат Гринхал („Nowhere Boy”). В ролите ще видим Стив Куган, Анна Фриел, Имоджен Путс, Мат Лукас, Дейвид Уалиямс и големия Стивън Фрай.

Британската премиера на филма е 26 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment