Behind the Candelabra

Дали „Behind the Candelabra” ще е последният филм на Стивън Содърбърг, който ще се пенсионира след като приключи работа по проекта, това е друг въпрос и въобще нямаме намерение да го обсъждаме. Дори и Содърбърг действително да се пенсионира и в последствие да не реши да се завърне, я заради някоя много важна история или просто от скука, дори и „заплахите” да са съвсем сериозни, какво да направим? И да ревем нищо няма да се промени, пък и честно казано, за Содърбърг няма да роним сълзи. Уважаваме го и следим филмите му с интерес, но ако този е последният, така да бъде. Поне ще се пенсионира с апломб и блясък. Защото, дори и да се окаже голямо разочарование, на „Behind the Candelabra” блясък не му липсва.

Филмът на „НВО” проследява тайната връзка на Либерачи (Майкъл Дъглас) и любовника му Скот Торсън (Мат Деймън), буйна и скандална афера, започнала през 1977 и продължила 5 години. В края на миналата година ви представихме първите снимки, а сега „НВО” представят и първия трейлър. Имайте предвид обаче, че всъщност става дума за тийзър и то от най-скромните – нито един кадър и въпреки очарователната идея с клавишите на пианото и безкрайно подходящата музика, не дава абсолютно никаква представа за сюжета, тона или филма като цяло. Общо взето, научаваме само, че такъв филм има, има и премиерна дата и най-важното (което като че ли основната цел на трейлъра), всички замесени са носители на „Оскар”.

http://www.youtube.com/watch?v=rO3qr41zoio

За любопитните препоръчваме една корица на „Entertainment Weekly”, която представя главните действащи лица, Либерачи и Торсън в пълния им блясък.

Behind the Candelabra

Behind the Candelabra

Режисьор на „Behind the Candelabra” е Стивън Содърбърг, а в главните роли ще видим Майкъл Дъглас, Мат Деймън, Деби Рейнолдс, Дан Акройд, Роб Лоу, Скот Бакула, Пол Рейзър и други.

Премиерата на филма е 26 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *