След една официална снимка и няколко кадъра от снимачната площадка, е време да хвърлим първия си истински поглед към постапокалиптичния канибалски хорър на Джеф Ренфро с Лорънс Фишбърн и Бил ПакстънThe Colony”, който очакваме с голяма доза любопитство.

Има един-два момента, които изглеждат доста добре, но като цяло определено си става дума за евтинийка. Ако трябва да бъдем честни обаче, точно това и очаквахме, така че няма място за разочарование – даже ни се гледа. Още повече, че когато ви представихме първата снимка от филма споменахме, че колкото и зле да изглежда, при всички случаи ще искаме да го видим заради Пакстън.

Въпреки че що се касае до историята, трейлърът е пределно ясен, все пак ви предлагаме да видите и официалния синопсис, но преди това хвърлете едно око на първия постер:

The Colony - плакат

Под ледената повърхност оцелелите в Колония 7 се борят за живота си, докато хранителните запаси намаляват, а температурата продължава да пада. Раздирани от болести и вътрешни конфликти, колонистите подозират най-лошото, когато загубват контакт с Колония 5 – единственото друго известно убежище. Преследваният от трагичното си минало механик Сам се присъединява към Бригс и водения от него екип, които се отправят на опасна експедиция да открият какво всъщност се е случило. След тежкия преход те откриват, че причините са далеч по-лоши, отколкото са си представяли и сега, Колония 7 трябва да води свирепа битка, за да осигури оцеляването на човечеството.

Режисьор на „The Colony” е Джеф Ренфро, а в ролите са Лорънс Фишбърн, Бил Пакстън, Кевин Зигърс, Шарлот Съливан, Джон Тенч и др.

Премиерата е 12 април 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments